Libnet.ro
UNICEF

01:05

Malmkrog, cel mai recent film al regizorului Cristi Puiu, are premiera mondiala vineri la Festivalul International de Film de la Berlin

Adevărul Adevărul,
Malmkrog, cel mai recent film al regizorului Cristi Puiu, are premiera mondiala vineri la Festivalul International de Film de la Berlin

O ecranizare de epoca cu un scenariu original dupa un text rusesc jucat in limba franceza, filmul Malmkrog va fi proiectat in premiera mondiala la prestigiosul Festival International de Film de la Berlin vineri, 21 februarie, la ora locala 11. 30, in prezenta regizorului Cristi Puiu. Urmatoarele proiectii vor avea loc pe 22, 23 si 29 februarie. continuă pe Adevărul

VIDEO Ultimul film al lui Cristi Puiu, Malmkrog, va avea premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Berlin

Cel mai nou film de lungmetraj regizat de Cristi Puiu, Malmkrog, o ecranizare de epoca cu un scenariu original dupa un text rusesc jucat in limba franceza, va fi proiectat in premiera mondiala la prestigiosul Festival International de Film de la Berlin vineri, 21 februarie.

Cand se lanseaza cel mai nou iPhone si cum va fi fata de iPhone 11?

Apple pregateste un telefon nou, mai ieftin decat iPhone 11. Cel putin asta indica toate zvonurile din ultimele luni. iPhone 9 ar fi numele, desi cel mai probabil nu ramane. Acum avem si-o.

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019 FATA DE CEL PRECEDENT Romania - printre tarile cu cel mai semnificativ avans economic din UE

Romania, Lituania si Ungaria au inregistrat cel mai semnificativ avans economic in randul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, in trimestrul al patrulea din 2019 comparativ cu precedentele trei luni, arata estimarea preliminara publicata vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania ar putea fi demarata in mai. Va avea aproape 3 km, iar valoarea estimata a proiectului se ridica la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania va avea o lungime de trei kilometri si va fi construit pe traseul Autostrazii Transilvania, zona Salaj, iar contractele pentru proiectarea si executia sa ar putea fi scoase la.

Ce dimensiuni va avea cel mai lung tunel din Romania: costurile ajung la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata de peste un miliard de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai.

HOROSCOP. Minciunile folosite cel mai des de nativii din zodiac

Fiecare nativ din zoiac are anumite secrete sau lucruri pe care vor sa le tina departe de ochii curiosilor. Vezi mai jos cu ce ar putea minti cel mai des zodiile: .

STUDIU GFK: Romanii comanda cel mai des de pe telefonul mobil haine, produse de infrumusetare si electronice

Romanii comanda cel mai des de pe smartphone haine, produse de infrumusetare si electronice, iar 82% dintre romani aleg magazinul online in functie de postarile intalnite pe retelele de socializare ale brandurilor, prietenilor si influencerilor, sunt cateva dintre concluziile Barometrului european e-shoppers 2019 realizat de GfK pentru compania de curierat DPD Group.

Cine este, de fapt, Mohammad Murad, cel mai important om din juriul Imperiul Leilor

Pro Tv difuzeaza o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Imperiul Leilor Investeste in tine!Din 12 februarie, ora 20. 30, la PRO TV. Cine este cel mai important om din Imperiul Leilor de la Pro Tv Mohammad Murad Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea .

Cum arata cel mai ieftin model de Dacia pe care il poti lua prin Rabla 2020. Foto

Programul Rabla are la baza acordarea unei tichet in valoare de6. 500 leipentru o masina veche casata, utilizabil doar pentru achizitia unei masini noi cu noxe emise de maximum140g CO2km in regim WLTP. Pentru achizitia unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla. Cum arata cel mai ieftin model de Dacia pe care il poti .

Billie Eilish socheaza dupa ce a castigat cel mai important premiu la Brit Awards 2020: Simt ca lumea ma uraste

2020 este fara doar si poate anul lui Billie Eilish, insa cu toate ca a castigat aseara cel mai important premiu la Brit Awards 2020, celebra artista declara cu lacrimi in ochi sa simte ura din partea lumii! .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )