Libnet.ro
UNICEF

08:15

A murit Mariss Jansons, unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii

Adevărul Adevărul,
A murit Mariss Jansons, unul dintre cei mai mari dirijori ai lumii

Dirijorul leton Mariss Jansons a murit noaptea trecuta, la varsta de 76 de ani, in locuinta sa din Sankt Petersburg. Muzicianul avea probleme de sanatate de multa vreme, fiind inlocuit pe 21 septembrie, in Festivalul Enescu, de dirijorul Cristian Macelaru, care a preluat conducerea Orchestrei Regale Concergebouw din Amsterdam. continuă pe Adevărul

Doliu in sportul romanesc. A murit Dumitru Cuc, unul din cei mai valorosi antrenori din istorie

Fostul mare antrenor Dumitru Cuc, care a descoperit numerosi campioni ai luptelor romanesti, s-a stins la varsta de 91 de ani, a anuntat, vineri, Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, pe pagina sa de.

DRAMA celebrului masterchef de la PRO TV. CUM A MURIT SOTIA LUI, a ramas VADUV cu 3 copii

Joseph Hadad a trait drama vietii lui! Chef-ula trait o adevarata drama in urma cu 12 ani, cand sotia i-a murit de cancer, iar el a ramas cu trei copii. Joseph este unul dintre cei mai renumiti.

Un alpinist american celebru a murit in urma unei cazaturi, in Mexic

Unul dintre cei mai cunoscuti alpinisti din lume, americanul Brad Gobright, a murit, dupa ce a cazut de pe stancile unui munte din Mexic, scrie The Guardian.

Dirijorul leton Mariss Jansons a murit, la varsta de 76 de ani

Dirijorul leton Mariss Jansons, care a dirijat cele mai prestigioase orchestre in lunga sa cariera, a murit la varsta de 76 de ani, a anuntat duminica Orchestra Filarmonica din Viena, transmite AFP. Am primit.

DOLIU TERIBIL in muzica: A MURIT artistul iubit de milioane de oameni! Vestea ne-a BULVERSAT...

Marele artist Mariss Jansons, care a dirijat cele mai prestigioase orchestre, a incetat din viata la varsta de 76 de ani. Jansons a murit la resedinta sa din Sankt Petersburg. Am primit in aceasta.

Dirijorul leton Mariss Jansons a murit la varsta de 76 de ani

Dirijorul leton Mariss Jansons, care a condus Oslo Philharmonic si London Philharmonic Orchestra, pr.

Holde Agri Invest bate la poarta pietei AeRO

Compania intentioneaza sa opereze o majorare de capital de cel mult sase milioane de euro, bani pe care-i va folosi pentru extindere si achizitii * Liviu Zagan: Avem ambitia de a deveni unul dintre cei mai mari jucatori locali din piata agricola a tarii noastre * Holde estimeaza investitii totale de zece milioane de euro in cursul anului viitor, astfel incat dupa listare va apela si la alte mecanisme de finantare puse la dispozitie de piata de capital * Modelul de afaceri al Holde prevede ca niciun actionar unic sa nu detina o participatie majoritara in cadrul companiei .

Unul dintre liderii MAI implicati in coordonarea actiunilor de la 10 august, avansat in grad de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret de avansare in grad a lui Stefan Savulescu, unul dintre sefii din politie implicat in coordonarea interventiei din 10 august 2018. Savulescu a fost avansat de la gradul de comisar-sef la cel de chestor din politie.

DOCUMENT Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile Uniunii Europene. in tara noastra se aloca, pentru preventie, doar 1,7% din cheltuielile totale cu sanatatea, in timp ce media Uniunii Europene este de 3,1%, arata raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. Practic, Romania investeste pentru preventie, intr-un an, doar 18 europersoana.

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an. Pozitia ministrului Sanatatii

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile Uniunii Europene. in tara noastra se aloca, pentru preventie, doar 1,7% din cheltuielile totale cu sanatatea, in timp ce media Uniunii Europene este de 3,1%, arata raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )