Libnet.ro
UNICEF

00:07

O premiera in Festivalul International George Enescu: Festivalul Copiilor

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
O premiera in Festivalul International George Enescu: Festivalul Copiilor

Editia din 2019 a Festivalului George Enescu aduce o noua premiera - Festivalul George Enescu pentru Copii posibila datorita parteneriatului cu Opera Comica pentru Copii din Bucuresti. Peste 1500 de spectatori vor avea ocazia sa asculte marile lucrari prezentate in cadrul Festivalului International George Enescu intr-un format adaptat varstei lor. Opera Comica pentru Copii . continuă pe Ceaşca de Cultură

webPR Avertizare-vanzare neautorizata de bilete la festivalul George Enescu

Bilete la concertele din cadrul Festivalului George Enescu editia 2019 sunt puse in vanzare pe un site care nu are nici o formula de parteneriat cu Festivalul sau cu partenerii oficiali de ticketing, Eventim.

Vanzare neautorizata de bilete pentru Festivalul George Enescu

Bilete la concertele din cadrul Festivalului George Enescu sunt puse in vanzare pe un site care nu are nicio formula de parteneriat cu festivalul sau cu partenerii oficiali de ticketing, Eventim, anunta organizatorii acestuia.

inselaciune cu bilete la Festivalul George Enescu: ce transmit organizatorii

Daca te pregatesti sa-ti cumperi bilete la Festivalul George Enescu, ar fi bine sa fii cu ochii-n patru. Un site neautorizat cauta sa te pacaleasca. Artexim, organizatorii Festivalului George Enescu, avertizeaza ca un site neautorizat viagogo. com vinde bilete la festival, desi nu are nicio formula de parteneriat in acest sens. impotriva respectivei platforme [] .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )