Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vara Magica a inceput cu Virtuozii din Bucuresti si Horia Andreescu

Adevărul Adevărul,
Vara Magica a inceput cu Virtuozii din Bucuresti si Horia Andreescu

M-am aflat alaturi de Festivalul International Vara Magica inca de la inceput, iar faptul ca pentru a opta vara consecutiv iubitorii de muzica clasica aflati in Bucuresti in lunile iulie si august au ocazia sa participe le acest festival a devenit deja una dintre traditiile estivale ale Bucurestiului. continuă pe Adevărul

PNL si-a desemnat presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti

Partidul National Liberal si-a desemnat, astazi, in cadrul Biroului Executiv, presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti.

Stefan si-a cumparat cornuri cu marmelada de la un supermarket din Bucuresti. A mancat unul, dar apoi a vrut sa verifice caloriile. Doar ca atunci cand a citit ce ingrediente contine produsul de fapt a aruncat imediat restul. E o nebunie! (FOTO)

Stefan si-a cumparat cornuri cu marmelada de la un supermarket din Bucuresti. A mancat unul, dar apoi a vrut sa verifice numarul de calorii. Doar ca atunci cand a citit ce ingrediente contine produsul.

Repartizare computerizata pe Edu.ro. Locuri ramase libere la licee din Bucuresti si din tara. Care au fost ultimele medii de admitere

Proaspetii absolventi ai claselor a VIII-a se pot linisti de acum incolo. Acestia nu mai au de ce sa aiba emotii, pentru ca trecut si ultima etapa mult asteptata, repartizarea pe licee. Ce locuri au mai ramas si in ce institutii? Admitere liceu 2019: Locuri libere in liceele, dupa repartizarea computerizata Ministerul Educatiei Nationale a .

Top 20 licee din tara cu cele mai mari medii de admitere: noua sunt din Bucuresti, iar Constanta si Cluj-Napoca au cate trei in clasament

Lista liceelor cu cele mai mari medii de admitere este deschisa de Colegiul National de Informatica Tudor Vianu Bucuresti, unde ultima medie de admitere a fost de 9. 59, iar prima medie a fost 10. Top 20 licee din tara ordonate dupa ultima medie de admitere arata ca aproape jumatate sunt din Bucuresti. Liceele cu cele mai multe medii de 10 la admitere. in top 3, un singur colegiu din Bucuresti.

PNL si-a desemnat sefii organizatiilor de sector din Bucuresti. Orban: Se va intra intr-un amplu proces de recastigare a increderii cetatenilor

Liberalii si-au ales, luni, noua conducere interimara a filialelor de sector PNL Bucuresti. Presedintele Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta Biroului Executiv,ca la nivelul Capitalei partidul sau va.

Admitere 2019. Liceele din Bucuresti unde s-a intrat cu medii sub 5

Ministerul Educatiei Nationale a publicat vineri, 12 iulie, rezultatele repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat pe site-ul admitere. edu. ro. in contrast cu liceele unde ultima medie de admitere a fost de peste 9. 50 exista licee unde ultima medie de admitere este de 2 sau de 3. Potrivit statisticii de pe admitere. edu. ro, numai in Bucuresti sunt 32 de astfel de licee in majoritate tehnologice si tehnice.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )