Libnet.ro
UNICEF

16:00

Care sunt filmele romanesti ce vor fi proiectate la Festivalul de Filme Scurte Zubroffka din Polonia VIDEO

Adevărul Adevărul,
Care sunt filmele romanesti ce vor fi proiectate la Festivalul de Filme Scurte Zubroffka din Polonia VIDEO

Intre 6 si 10 decembrie va avea loc, la Bia322;ystok, cea de-a XII-a editie a Festivalului International de Filme Scurte 379;ubroffka. Anul trecut, filmul Roxanei Stroe, O noapte in Tokoriki,a castigat laBia322;ystok Premiulpentru Cel mai bun film de fictiune. continuă pe Adevărul

Care sunt femeile zodiacului care iti aduc alinare in suflet

Exista femei care sunt extrem de blande si bune si care aduc alinare in suflet. Iar unele dintre ele fac parte din anumite zodii. Femeia Rac: Un alt inger este femeia din zodia Rac. Cine nu.

Zodiile care sunt urmarite de ghinion in preajma sarbatorilor de iarna

Mai este putin pana la Craciun, iar pregatirile pentru aceasta mare sarbatoare sunt in toi. Iata care sunt zodiile care sunt urmarite de ghinion in timpul Sarbatorilor de.

Dosarul in care sunt judecati pompierii Antonina Radu si George Matei, reunit cu dosarul Colectiv si cel al fostului primar Cristian Piedone

Tribunalul Militar Bucuresti a decis miercuri ca dosarul in care sunt judecati pompierii Antonina Radu si George Petrica Matei sa fie trimis la Tribunalul Bucuresti, pentru a fi reunit cu dosarul Colectiv in care sunt inculpati patronii clubului si fostul primar Cristian Popescu-Piedone, relateaza Agerpres.

Care sunt cele mai bune locuri in avion, ca sa ai parte de cea mai atenta servire. Dezvaluirile unui insotitor de bord

Sa astepti mult si bine sa fii servit intr-un avion nu este cea mai placuta parte a calatoriei. Un insotitor de bord spune exact care sunt cele mai bune locuri in avion, pentru a avea.

Care sunt cel mai des intalnite produse contrafacute si cat pierd afacerile din cauza acestora

Vanzarile de haine, incaltaminte si accesorii contrafacute in Uniunea Europeana sunt de aproape 10% din totalul vanzarilor din acest sector in UE, arata un studiu realizat de agentia europeana pentru proprietatea intelectuala. Astfel afacerile legitime din intreaga Europa pierd 43,3 miliarde de euro din vanzari din cauza produselor contrafacute si 518. 000 de joburi, noteaza Asociatia ACTIV. Ce loc ocupa Romania in topul pierderilor inregistrate din cauza produselor contrafacute.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic pentru urmatoarele ore. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis joi o avertizare cod galben de vant puternic, care va fi valabila pentru urmatoarele cateva ore in doua judete din zona Banatului. Conform ANM, pana la ora 13:00.

Legea prin care sunt anulate interdictiile rezultate in urma conflictelor de interese, adoptata pe articole de Camera

Camera Deputatilor a adoptat astazi pe articole initiativa legislativa a social-democratului Florin Iordache, care prevede ca interdictiile aplicate senatorilor si deputatilor descoperiti de Agentia Nationala de Integritate ANI) in conflict de interese in perioada 2007 - 2013 inceteaza de drept, potrivit unei surse din presa.

Care sunt calitatile ascunse ale fiecarei zodii

Fiecare dintre noi are cate o calitate ascunsa, pe care si-o manifesta doar in anumite momente. Berbec Optimism. Gasesti de fiecare data luminita de la capatul tunelului, iar.

UE a stabilit LISTA NEAGRA a PARADISURILOR FISCALE. Care sunt tarile vizate

Uniunea Europeana a adoptat lista neagra cu paradisuri fiscale. Am adoptat astazi la nivelul UE o lista a statelor care nu fac suficiente lucruri pentru a lupta impotriva evaziunii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )