Libnet.ro
UNICEF

15:45

Legendara trupa Queen joaca mai multe roluri la Premiile Oscar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legendara trupa Queen joaca mai multe roluri la Premiile Oscar

Premiile Oscar au parte de o prima veste buna dupa un sir interminabil de controverse. Formatia britanica Queen va canta la ceremonia premiilor Academiei Americane de Film, a anuntat institutia pe Twitter. Anuntul vine ca urmare a succesului peliculei Bohemian Rhapsody, filmul biografic despre formatie si fostul solist, Freddie Mercury. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe drumuri de pamant din judetul Buzau vor fi asfaltate

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona de nord a judetului Buzau, care nu au fost asfaltate niciodata, vor fi modernizate in acest an. Cele mai multe dintre aceste sosele au importanta turistica si vor fi asfaltate din fondurile proprii ale judetului.

Mai multe ONG-uri cer PSD retragerea propunerii lui Mircea Draghici pentru postul de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente

Mai multe organizatii neguvernamentale au semnat miercuri o declaratie comuna prin care isi exprima ingrijorarea si indignarea fata de propunerea pentru numirea la conducerea Autoritatii Electorale Permanente AEP) lui Mircea Draghici, post ocupat pana recent de Daniel Barbu. Candidatul, venit din partea PSD, este cercetat penal pentru fapte care au legatura cu utilizarea ilegala a fondurilor pentru subventii primite de partide, spun ONG-urile.

Revizie. intreruperi programate de energie electrica in mai multe localitati

Din cauza lucrarilor de reparatii si de intretinere a instalatiilor si retelelor electrice, E Distributie Dobrogea anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in mai multe localitati.

Studiu: in ce domenii se fac cele mai multe concedieri

Un studiu realizat de Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM) la nivelul economiei nationale arata ca numai 15,34% din totalul contractelor de munca pentru norma intreaga CIM) au salariul brut peste 4. 500 lei, in timp ce 39,20% abia luau salariul minim pe economie. Studiul arata si care sunt domeniile in care se fac cele mai multe angajari, dar si cele mai multe concedieri.

Tensiuni la Asia Express. Mai multe vedete s-au certat, iar Cosmin Selesi a izbucnit in plans

In editia de aseara a show-ului difuzat de Antena 1 Asia Express Drumul Elefantului mai multe vedete s-au certat, in timp ce actorul Cosmin Selesi 41 de ani) a izbucnit in plans.

Structura fortei de munca din Romnia: Cele mai multe noi locuri de munca, n comert si IT

Anul trecut, numarul de contracte de munca cu norma intreaga din Romania a crescut cu peste 4%. Domeniile cu cea mai mare crestere a numarului de angajati au fost cele din zona de transport-logistica, iar cele mai multe locuri de munca nou create au fost in sectorul comertului si IT, potrivit Patronatul Investitorilor Autohtoni.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete. Soferii trebuie sa aiba mare grija

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in orele urmatoare, in 12 judete din Transilvania, Muntenia si.

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul.

Facebook blocheaza mai multe pagini ale televiziunii rusesti de propaganda RT

Reteaua ruseasca de televiziune RT a protestat luni dupa ce Facebook i-a blocat mai multe pagini, dintre care una cu mai multe milioane de abonati, Kremlinul acuzand reteaua sociala ca este un instrument de presiune al Washingtonului, scrie AFP.

Vlad Plahotniuc: PDM va lansa mai multe initiative de sustinere a familiilor cu copii

Investitiile in copii sunt investitii in viitor si in o societate mai buna. Este motivul pentru care Partidul Democrat a promovat si va pune in aplicare mai multe initiative sociale de sustinere a familiilor cu copii. Declaratia a fost facuta de catre liderul PDM, Vlad Plahotniuc, duminica, 17 februarie, in cadrul unor intalniri cu alegatori de la Nisporeni, acolo unde candideaza pe circumscriptia uninominala, transmite IPN.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )