Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liberalul Daniel Gheorghe crede ca Adina Pintilie a castigat Ursul de Aur pe considerente ideologice: Putine legaturi cu arta cinematografica autentica

Adevărul Adevărul,
Liberalul Daniel Gheorghe crede ca Adina Pintilie a castigat Ursul de Aur pe considerente ideologice: Putine legaturi cu arta cinematografica autentica

Dupa ce filmul Adinei Pintilie, Nu ma atinge-ma / Touch Me Not, acastigat sambata trofeul Ursul de Aur la Berlinala 2018, dar si premiul special pentru cel mai bun lungmetraj de debut, reactiile contradictorii nu au intarziat sa apara. Daca multi considera ca reusita regizoarei face cinste Romaniei, sunt si persoane, precum debutatul PNL Daniel Gheorghe, care considera ca romanii nu au niciun motiv de mandrie. continuă pe Adevărul

Berlinala 2018. Pelicula Nu ma atinge-ma/Touch me not a regizoarei romance Adina Pintilie castiga Ursul de Aur. Cel mai bun film din competitie

Pelicula Nu ma atinge-ma/ Touch me not, a regizoarei romance Adina Pintilie, a castigat sambata Ursul de Aur, fiind desemnata cel mai bun film din competitia oficiala a Berlinalei. Filmat pe o.

Romanca Adina Pintilie a castigat Ursul de Aur cu filmul Touch Me Not

Festivalul International de Film de la Berlin, cunoscut si drept Berlinala, are in 2018 un castigator din Romania. Regizoarea Adina Pintilie a fost premiata cu Ursul de Aur pentru filmul Nu ma atinge-ma / Touch Me Not. Filmul Nu ma atinge-ma a fost filmat pe o perioada de 10 saptamani, intre 2015 si 2017. Are [].

Adina Pintilie spune ca nu se astepta ca pelicula Touch me not sa primeasca Ursul de Aur

Regizoarea Adina Pintilie, al carei film Nu ma atinge-ma/ Touch me not a castigat cel mai ravnit premiu al Berlinalei, a declarat ca nu se astepta sa obtina Ursul de Aur cu aceasta pelicula in care mai multe personaje cauta intimitatea, dar in acelasi timp se tem de ea, noteaza Reuters, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis, mesaj special, duminica dimineata, pentru Adina Pintilie, castigatoarea marelui premieu de la Berlinala

Nu ma atinge-ma / Touch me not, regizat de Adina Pintilie, a castigat Ursul de Aur, decernat pentru cel mai bun film, in cadrul Festivalului de Film de la Berlin. Pentru aceasta performanta, Adina.

Nu ma atinge-ma, regizat de Adina Pintilie, premiat cu Ursul de Aur pentru cel mai bun film la Berlinala 2018

UPDATE:Lungmetrajul Alinei Pintilie a luat si premiul Ursul de Aur, trofeul acordat pentru cel mai bun film la Festivalul de Film de la Berlin. Pelicula Touch Me Not/ Nu ma atinge-ma, regizat de.

Regizoarea romanca Adina Pintilie, dublu premiata la Berlinala

Regizoarea romanca Adina Pintilie a fost dublu premiata la cea de-a 68-a editie a Berlinalei, unul dintre cele mai prestigioase si mai vechi festivaluri de film din lume, castigand atat Ursul de Aur, cel mai ravnit premiu al festivalului, cat si premiul pentru cel mai bun lungmetraj de debut, cu pelicula experimentala Nu ma atinge-ma/ Touch me not.

Regizoarea romanca Adina Pintilie a fost dublu premiata la cea de-a 68-a editie a Berlinalei

Regizoarea romanca Adina Pintilie a fost dublu premiata la cea de-a 68-a editie a Berlinalei, unul dintre cele mai prestigioase si mai vechi festivaluri de film din lume, castigand atat Ursul de Aur, cel mai ravnit premiu al festivalului,.

UPDATE Berlinala 2018: Filmul Nu ma atinge-ma, de Adina Pintilie, a castigat Ursul de Aur

Touch Me Not/ Nu ma atinge-ma, lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, a castigat, sambata seara, trofeul Ursul de Aur al celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Berlin.

Berlinala 2018 - Nu ma atinge-ma / Touch Me Not, de Adina Pintilie, a castigat Ursul de Aur. Lista completa a castigatorilor

Nu ma atinge-ma / Touch Me Not, lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, a castigat, sambata seara, trofeul Ursul de Aur al celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Berlin. Pelicula a obtinut si premiul special pentru cel mai bun lungmetraj de debut.

Iohannis o felicita pe Adina Pintilie, castigatoarea Ursului de Aur 2018

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, duminica dimineata, un mesaj de felicitare Adinei Pintilie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )