Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un nou premiu pentru cel mai recent lungmetraj al lui Radu Jude: cel mai bun scenariu la festivalul de film Muntenegru

Adevărul Adevărul,
Un nou premiu pentru cel mai recent lungmetraj al lui Radu Jude: cel mai bun scenariu la festivalul de film Muntenegru

Filmul lui Radu Jude, imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari, a castigat un nou premiu, la Filmski Festival Herceg Novi - Festivalul International de Film Muntenegru. Filmul regizorului roman a primit Golden Mimosa Award pentru cel mai bun scenariu, conform cineuropa. org. continuă pe Adevărul

Carne de pui cu hormoni, arsenic si antibiotice. Ce arata cel mai recent studiu

Potrivit unui studiu al cercetatorilor de laCentrul de Sanatate Johns Hopkins, peste 70% din mostrele de carne de pui analizate aveau niveluri de arsenic ridicate, considerate, paradoxal, sigure de catre.

SONDAJ Unde ti-ai dori cel mai mult sa muncesti?

Peste jumatate dintre romani si-ar dori sa munceasca in strainatate, potrivit unui nou studiu. Cei mai multi care ar dori sa plece pentru a munci in alta tara sunt tineri cu studii superioare. Tu unde ti-ai dori cel mai mult sa muncesti? Participa la sondajul HotNews. ro.

Romania, cel mai scazut pret din UE la gazele naturale, in 2017

Eurostat: Pretul per kWh al gazelor naturale destinate consumatorilor casnici romani era de trei eurocenti, iar pretul electricitatii per kilowat ora platit de consumatorii casnici, era de aproximativ 13 eurocenti in Romania * Ion Lungu, AFEER: Nu cred ca se va scumpi energia electrica Tara noastra avea, anul trecut, cel mai scazut pret la gazele naturale, pentru consumatorii casnici, din Uniunea Europeana, arata datele publicate, ieri, de Eurostat.

Lira sterlina, la cel mai redus curs din ultimele noua luni

Moneda Marii Britanii, lira sterlina, s-a depreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimele noua luni, fata de euro, din cauza temerilor tot mai mari ca Regatul Unit ar putea parasi Uniunea Europeana fara un acord privind viitoarele legaturi economice cu blocul comunitar.

Kepa Arrizabalaga, cel mai scump portar din istorie - Chelsea i-a platit lui Athletic Bilbao clauza de reziliere de 80 de milioane de euro

Athletic Bilbao a anuntat pe site-ul oficial transferul portarului Kepa Arrizabalaga la Chelsea. Clubul londonez a achitat clauza de reziliere in valoare de 80 de milioane, Kepa devenind astfel cel mai scump portar din istorie.

Cel mai mare serviciu de ridesharing din India vine n Europa. Ce planuri are rivalul Uber si Taxify

Cel mai mare serviciu de ridesharing din India se indreapta spre Europa. Startup-ul Ola a anuntat ca intentioneaza sa se lanseze in Marea Britanie. Acest lucru vine la doar sase luni dupa ce compania a inceput sa opereze in Australia, in miscarea sa de a se extinde pe plan international.

Robor la trei luni a coborat la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Ba.

Un roman de 46 de ani este cel mai periculos pedofil descoperit in Spania

Un roman de 46 de ani este cel mai periculos pedofil descoperit in Spania, in ultimii ani! Politistii l-au arestat dupa ce au strans probe care dovedesc ca individul a molestat cinci fetite, tot romance, cu.

Mendocino, CEL MAI MARE incendiu din istoria Californiei (VIDEO)

Luni, Mendocino Complex, format din doua incendii ce s-au unit, a devenit cel mai mare incendiu din istoria Californiei, valvataia mistuind si partea sudica a Padurii Nationale Mendocino unde pompierii se lupta.

VIDEO Mendocino a devenit cel mai mare incendiu din istoria Californiei. El a distrus deja 115.000 de hectare si nu da niciun semn ca se va opri curnd

Mendocino Complex a devenit luni cel mai mare incendiu din istoria Californiei, valvataia mistuind si partea sudica a Padurii Nationale Mendocino unde pompierii se lupta sa tina pe loc flacarile care ameninta comunitatile de la baza dealurilor, transmite Reuters.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )