Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Caravana EUB, prin Universul Fizicii

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Caravana EUB, prin Universul Fizicii

Sambata, 24 noiembrie 2018, incepand cu ora 10:00, Caravana EUB va fi prezenta la Facultatea de Fizica, str. Atomistilor, nr. 405, Magurele, jud. Ilfov, cu volume din domeniul fizicii si domenii conexe. Aceasta deplasare a Caravanei este prilejuita de targul de educatie si stiinta Cu mic, cu mare prin Univers. Organizatori: Institutul National de Fizica []. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

Caravana EUB, prin Universul Fizicii

Sambata, 24 noiembrie 2018, incepand cu ora 10:00, Caravana EUB va fi prezenta la Facultatea de Fizica, str. Atomistilor, nr. 405, Magurele, jud. Ilfov, cu volume din domeniul fizicii si domenii conexe. Aceasta deplasare a Caravanei este prilejuita de targul de educatie si stiinta Cu mic, cu mare prin Univers. Organizatori: Institutul National de Fizica .

Caravana EUB, la Lingvistica

Vineri si sambata, 23 si 24 noiembrie 2018 incepand cu ora 09:00), Caravana EUB se va deplasa la Facultatea de Litere, Departamentul de Lingvistica Edgar Quinet, etajul 1), cu ocazia celui de-al 18-lea Colocviu International al Departamentului de Lingvistica. Tema de anul acesta a colocviului este Romana si limbile romanice, iar Caravana va aduce oferta [].

Caravana EUB, la Lingvistica

Vineri si sambata, 23 si 24 noiembrie 2018 incepand cu ora 09:00), Caravana EUB se va deplasa la Facultatea de Litere, Departamentul de Lingvistica Edgar Quinet, etajul 1), cu ocazia celui de-al 18-lea Colocviu International al Departamentului de Lingvistica. Tema de anul acesta a colocviului este Romana si limbile romanice, iar Caravana va aduce oferta .

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )