Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cannes 2015: Romania debuteaza cu Un etaj mai jos al lui Radu Muntean

Adevărul Adevărul,
Cannes 2015: Romania debuteaza cu Un etaj mai jos al lui Radu Muntean

Anul acesta la Cannes totul sta sub semnul cifrelor. A 68-a editie aminteste de fierbintele, chiar explozivul mai 68. Ba este si o prezenta in program a unei figuri cult a acelor vremuri: Francois Truffaut, intr-un documentar despre Hitchcock cu marturii si ale altor colegi de breasla, binecunoscuti. continuă pe Adevărul

Cannes 2015: Vedete care au iesit in evidenta pe covorul rosu (Galerie foto)

Stralucire si eleganta pe covorul rosu de la Cannes, acolo unde a inceput marea sarbatoare a filmului. Vedetele au incercat sa impresioneze prin tinute, in patria romantismului.

Vanatori din toata Europa omoara sute de animale aflate pe cale de disparitie in Romania: Cum autoritatile mai degraba sunt complici la aceste crime ecologice, ramane ca opinia publica sa reactioneze (FOTO)

Desi Romania se bucura inca de o fauna bogata, ursii bruni sunt in mare pericol. in ultimii ani, vanatori din toata Europa, dar si autohtoni omoara sute de animale aflate pe cale de disparitie, in.

Moise Guran: Noi romanii ne taram din criza-n criza. De prin 70 Romania n-a mai avut o politica economica de stimulare a dezvoltarii

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat ca Romania are nevoie de acordul cu FMI pentru ca in conditiiile unor reforme fiscale de o asemenea amploare, Romaniei ii va fi greu sa convinga pietele.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )