Libnet.ro
UNICEF

22:17

A fi sau a nu fi femeie

Adevărul Adevărul,
A fi sau a nu fi femeie

INSATISFACTIE Unul din cei mai senzuali si decadenti cineasti contemporani, talentatul regizor francez Francois Ozon pune degetul in cel mai recent film al sau, Une nouvelle amie / Noua iubita, pe principalul motiv al schimbarilor de gen: dorinta irepresibila a oamenilor cel putin a unora dintre ei) de a fi altceva decat sunt. continuă pe Adevărul

Jeff Kinney, unul dintre cei mai bogati scriitori din lume si autor al celebrei serii Jurnalul unui pusti vine in Romania pe 6 decembrie

Scriitorul american Jeff Kinney, considerat drept unul dintre cei mai bogati autori din lume si cunoscut pentru celebra serie de volume Jurnalul unui pusti, va fi prezent in Romania, pe 6 decembrie, intr-o intalnire cu cititorii fideli, in cadrul unui eveniment organizat de Asociatia Culturala Flower Power si editura Arthur.

Povestea mastilor care traiesc in singurul turn al Cetatii Bistrita ramas in picioare. Posesorul, unul dintre cei mai renumiti draculisti din Europa

In singurul turn al Cetatii Bistrita isi duc veacul nimeni nu stie exact de cati ani, sute de masti si papusi de inspiratie traditionala. Acestea au fost realizate si au apartinut lui Alexandru Misiuga, unul dintre cei mai renumiti draculisti din Europa, care s-a dus la cer in 2009. Papusile si mastile se asigura insa ca nimeni nu-l va uita pe baron cum era numit.

S-a retras din activitate unul dintre cei mai mari jucatori de rugby, daca nu cel mai mare: Emblematicul capitan al All Blaks, Richie McCaw

Este Richie McCaw cel mai mare jucator de rugby din toate timpurile? Desi jocul comparatiilor este inselator, acest jucator a marcat, prin palmaresul si influenta sa, istoria rugbyului si a All Blacks, al carui capitan a fost pana la anuntul retragerii sale, joi, scrie AFP.

De ce este considerat romanul Carol Pop de Szathmari unul dintre cei mai importanti fotografi din istoria omenirii

Carol Pop de Szathmari, romanul premiat de imparatul Austriei, regina Angliei, Napoleon al III-lea al Frantei si regele Spaniei pentru albumul cu 200 de fotografii din Razboiul Crimeii, e considerat de cercetatorii romani si francezi primul fotoreporter de razboi din lume. Istoricii englezi sustin ca intaietatea apartine lui Robert Fenton. Un cercetator clujean a descoperit adevarul surprinzator din spatele controversei.

Cei mai sexy angajati de la hoteluri: portari, animatoare si chelnerite care pot fi considerate atractii turistice

Cand fac rezervarea la un hotel, turistii se gandesc mereu care sunt conditiile in care vor fi cazati, serviciile oferite si atractiile care pot fi vazute in apropiere. Un site specializat prezinta insa un alt gen de atractii pentru turisti, avantajul fiind ca pentru a le admira nu trebuie sa plece de la hotel: cei mai sexy barmani, receptioneri si cele mai frumoase animatoare.

Cei mai sexy barbati din lume, din 1985 si pana in prezent, conform People

Cei mai sexy barbati in 2015 au fost desemnati de cititorii revistei People in fiecare an, din 1985 incoace. Iata cine a ocupa primele pozitii in ultimele trei decenii.

Un roman conduce operatiunile din SUA ale gigantului mondial in materie de echipamente solare JA Solar

Toamna acesta, romanul Robert Petrina a fost numit managing director si Presedinte al companiei JA Solar Holding, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente solare de inalta performanta, anunta publicatia de profil Global Newswire.

Atentatele de la Paris: Unul din kamikaze avea pasaportul unui soldat sirian mort

Asupra unuia din teroristii care s-au aruncat in aer langa Stade de France a fost gasit un pasaport al unui militar sirian, a declarat, pentru AFP, o sursa apropiata anchetei. Soldatul ar fi fost omorat acum mai multe luni.

Elefant.ro: Cei mai multi vizitatori in site concomitent, 41.000

In jur de 41. 000 vizitatori au intrat concomitant pe Elefant. ro, acesta fiind cel mai mare numar de oameni care au vizitat site-ul in acelasi timp de Black Friday, pana la ora 13. 00 din data de 20 noiembrie, potrivit datelor oferite de retailer.

Statistica sistemului de invatamant: A scolarizat anul trecut 3,74 milioane de persoane, cei mai multi copii de generala

Aproximativ 3,74 milioane de copii, elevi, studenti si cursanti formau, in anul scolar/universitar 2014/2015, populatia scolara din sistemul national de educatie, cele mai importante valori ale distributiei fiind consemnate in invatamantul primar si gimnazial, de circa 46%, arata cele mai recente date ale Institutului National de Statistica.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )