Libnet.ro
UNICEF

23:15

Festivalul Undercloud implineste 10 ani

Adevărul Adevărul,
Festivalul Undercloud implineste 10 ani

Se implinesc 10 ani de cand Undercloud, primul festival de teatru independent din Romania, se desfasoara in fiecare vara in Bucuresti. Editia aniversara ce va avea loc in perioada22-31 august 2017, la ARCUB-Gabroveni, va fi marcata de evenimente teatrale unice, de prezenta unor personalitati ale teatrului romanesc si strain, de petreceri si surprize. continuă pe Adevărul

O fetita de 10 ani si-a distrus vederea dupa ce a incercat sa se fardeze ca mama ei. Ce greseala a facut micuta

O fetita din Focsani risca sa isi piarda vederea. Copila de 10 ani s-a machiat cu fardurile mamei, dar a facut o greseala care i-a afectat corneea. A ajuns prea tarziu la medic, iar acum e in.

Dupa 10 ani de la lansare, Dol.ro reprezinta 12% din business-ul Diverta

Dol. ro, magazinul online al Diverta, retailer integrat in domeniul cartii, papetariei si jucariilor, aniverseaza 10 ani de la lansare, ajungand sa reprezinte la momentul actual 12% din business. Campania aniversara ce are loc in perioada 7-16 iulie.

Decizie la Judecatoria Blaj: infractor din Bucuresti condamnat la 10 ani si 4 luni de inchisoare pentru talharie si viol

Un barbat din Bucuresti, judecat in Alba pentru talharie, lipsire de libertate si viol, a fost condamnat de un complet al Judecatoriei Blaj la pedeapsa de 10 ani si 4 luni de inchisoare.

Afacerile din industrie au crescut in luna mai cu 18,5%, cel mai mare avans lunar din ultimii 10 ani

Cifra de afaceri a companiilor din industrie a crescut in luna mai cu 18,5% fata de aceeasi luna a anului trecut, cel mai inalt ritm de crestere din ultimii zece ani, in special ca urmare a majorarii semnificative a afacerilor din industria extractiva,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )