Libnet.ro
UNICEF

19:30

Start la Festivalul de Teatru Undercloud

Adevărul Adevărul,
Start la Festivalul de Teatru Undercloud

Undercloud, cel mai mare festival de teatru independent din Romania, incepe astazi. Peste 10. 000 de spectatori sunt asteptati la cele 40 de evenimente artistice spectacole de teatru, lecturi, spectacole de dans, performance, workshopuri-uri, dialoguri, concerte - care se desfasoara pana pe 31 august, la ARCUB-Gabroveni. continuă pe Adevărul

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va [].

Cel mai mare lant de hipermaketuri traditionale investeste 16 miliarde de dolari ntr-un marketplace online, sa atace Amazon

Tendinta de extindere a afacerilor de comert traditional de a se extinde in online continua: cel mai mare lant de hipermarketuri din lume, Walmart, investeste 16 miliarde de dolari in marketplace-ul Flipkart, pentru a ataca astfel pozitiile Amazon, liderul mondial in e-commerce.

Cel mai mare lant de hipermaketuri conventionale investeste 16 miliarde de dolari ntr-un marketplace online, sa atace Amazon

Tendinta de extindere a afacerilor de comert conventional de a se extinde in online continua: cel mai mare lant de hipermarketuri din lume, Walmart, investeste 16 miliarde de dolari in marketplace-ul Flipkart, pentru a ataca astfel pozitiile Amazon, liderul mondial in e-commerce.

Ecaterina Andronescu continua atacurile la adresa conducerii social-democratilor: Acesta este CEL MAI SLAB GUVERN al PSD!

Senatoarea Ecaterina Andronescu isi continua atacurile la adresa actualei conduceri a partidului, precum si la adresa Guvernului Dancila. Ea considera ca acest guvern este cel mai slab din istoria.

Sondaj Avangarde. Cine este cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie

Cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie Nicolae Ceausescu - 30% Traian Basesci - 15% Klaus Iohannis - 7% Emil Constantinescu - 5% Ion Iliescu - 5% Gheorghe Gheorghiu Dej -.

La doar 5 ani Radu a devenit cel mai tanar bursier al Fundatiei Dan Voiculescu

Copilul fenomen al Romaniei, Radu Ciocanea, a devenit cel mai tanar bursier al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei de la infiintarea acesteia, din 1990. La doar 5 ani Radu are un coeficient.

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la cel mai mare volum din ultimii 10 ani

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la 105. 686 unitati, cu 23,8% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, acesta fiind si cel mai mare volum al vanzarilor de automobile inregistrat intr-o perioada similara in ultimii 10 ani.

Facebook acorda un calificativ fiecarui utilizator, cel mai mic fiind destinat celor care semnaleaza ca fiind false stiri care de fapt sunt adevarate

Facebook acorda fiecarui utilizator un calificativ de reputatie cuprins intre 0 si 1, cel mai slab urmand a fi cotati cei care semnaleaza ca fiind false stiri care de fapt sunt adevarate, scrie Washington Post. Facebook spune ca aceste califitcative nu vor fi facute publice si nici utilizatorii nu le vor afla, insa sunt ca parte a luptei impotriva stirilor false care s-au inmultit in retea. Cei de la Facebook spun ca sunt tot mai multi cei care semnaleaza ca fiind false stiri reale cu care insa nu sunt de acord.

Eveniment inedit la Alba Iulia dedicat Centenarului Marii Uniri: cel mai mare numar 100 pentru Cartea Recordurilor

Un inedit eveniment de celebrare a Centenarului Marii Uniri este pregatit la Alba Iulia. Este vorba despre cel mai mare numar 100, care ar urma sa intre in Cartea recordurilor.

Ea este cel mai bine platita actrita din lume. A intrecut-o si pe Angelina Jolie

Scarlett Johansson este cel mai bine platita actrita din lume, potrivit unei liste intocmite de Forbes. La cei 33 de ani ai sai, actrita a primit nu mai putin de 40,5 milioane de dolari in perioada 1.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )