Libnet.ro
UNICEF

06:30

LICITATIE 9,5 milioane de euro pentru un tablou rar de Gauguin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LICITATIE 9,5 milioane de euro pentru un tablou rar de Gauguin

Pretul pictorilor celebri creste de la an la an. Un tablou rar, ce provine din perioada tahitiana a pictorului Paul Gauguin, Te Bourao II, a fost adjudecat pentru 9,5 milioane de euro in cadrul unei vanzari organizate de casa de licitatii Artcurial din Paris, in contextul in care artistul este criticat in prezent din cauza relatiilor pe care le-ar fi avut cu tahitiene minore. continuă pe Ziarul Bursa

Olanda vrea sa stranga cel putin 900 milioane euro la prima licitatie pentru frecvente 5G

Olanda si-a propus sa stranga cel putin 900 milioane euro la prima licitatie pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecventelor 5G, autoritatile olandeze adaugand ca unii furnizori de echipamente ar putea sa fie exclusi de la viitoarele licitatii daca prezinta un risc pentru securitate, transmite Reuters.

DIN DISTRIBUTIA DE CAFEA SI APA IN CORPORATII Office Barista - cifra de afaceri de 2,5 milioane euro

Compania tinteste afaceri de 3,5 milioane euro, in 2020 Office Barista, companie specializata in furnizarea de solutii complete de cafea, apa si ceai pentru mediul office servicii B2B), ajunge la o cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro, in 2019, conform unui comunicat de presa. Planurile pentru urmatorul an includ continuarea extinderii companiei pe plan national.

imprumut de 177 milioane de euro pentru constructia a doua penitenciare. Unde vor fi amplasate si cate locuri vor avea

Ministerul Finantelor a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta pentru un imprumut de 177 milioane de euro de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, bani cu care vrea sa construiasca doua penitenciare.

Statul imprumuta 177 de milioane de euro pentru construirea a doua penitenciare si a unor facilitati destinate personalului ANP

Statul roman a contractat un imprumut de 177 de milioane de euro de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru construirea a doua penitenciare, cu 1. 900 delocuri pentru detinuti. De asemenea, vor mai.

S-a reluat licitatia de peste 35 de milioane de euro pentru delegarea serviciului de transport calatori la Alba Iulia si in opt comune

Licitatia cu valoare estimata de peste 35 de milioane de euro, privind concesionarea serviciului public de trabnsport calaitori din Alba Iulia si opt comune apropiate, a fost reluata. La prima strigare nu s-a prezentat niciun ofertant.

O INVESTITIE DE 50 MILIOANE EURO ROCKWOOL a deschis prima sa fabrica din tara noastra

Grupul ROCKWOOL, care activea-za in productia de vata minerala bazaltica, a deschis prima sa fabrica din tara noastra - o investitie in valoare de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45. 000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate de profil din tara noastra. Fabrica este amplasata pe un teren de 30 de hectare, in parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Aricestii Rahtivani, conform unui comunicat de presa.

INTR-O NOUA LINIE DE PRODUCTIE Fabrica de panificatie si patiserie din Campia Turzii a investit 12,5 milioane euro

Fabrica de panificatie si patiserie din Campia Turzii, controlata de grupul belgian La Lorraine, a investit 12,5 milioane euro intr-o noua linie de productie.

Informatie-bomba. BNR, 1,2 miliarde de euro pentru a salva leul

Banca Nationala a Romaniei a cheltuit un peste miliard de euro pentru a salva moneda nationala, arata ultimele cifrele publicate de institutie referitoare la rezerva valutara. Potrivit acestora, BNR a.

Cand se vrea, se poate - Viena discuta cu operatorul feroviar de stat din Austria un plan de 2 miliarde euro pentru a imbunatati modul in care se calatoreste cu trenul

Viena este la doar cateva sute de kilometri de Romania, dar este la zeci de ani distanta in viitor la capitolul trenuri. OBB, compania nationala de cai ferate din Austria, discuta cu edilii din Viena un plan de 2 miliarde euro pentru a creste calitatea serviciilor de calatorie cu trenul in jurul Vienei. Vor fi modernizate liniile pentru a permite circulatia mai multor trenuri, vor fi marite peroanele si vor fi construite noi mici gari in oras. Trebuie spus ca, in timp ce la noi se tot reduc serviciile internationale, austriecii adauga mereu de la an la an, de data asta fiind vorba si de trenul Viena - Satu Mare, dar si de altele catre Polonia si Germania.

DUPA IMPRUMUTUL DE 25 MILIOANE EURO ACORDAT JUDETELOR DOLJ SI GORJ BERD finanteaza cu 12,5 milioane euro modernizarea serviciilor de apa si canalizare din Arges

BERD a acordat imprumuturi in valoare totala de 330 milioane de euro operatorilor de apa de la noi si a mobilizat peste doua miliarde euro din finantarea UE pentru infrastructura de apa si canalizare Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va acorda un imprumut de 12,5 milioane de euro operatorului regional de apa si canalizare Apa Canal 2000 SA Pitesti, pentru modernizarea serviciilor de apa si canalizare din judetul Arges, a anuntat, vineri, banca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )