Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un tablou de Paul Gauguin, cea mai scumpa opera de arta din istorie

Adevărul Adevărul,
Un tablou de Paul Gauguin, cea mai scumpa opera de arta din istorie

Un tablou semnat de pictorul francez Paul Gauguin a fost achizitionat cu 300 de milioane de dolari, ceea ce face din acesta cea mai scumpa opera de arta din istorie, potrivit BBC. continuă pe Adevărul

Un tablou al lui Gauguin, cea mai scumpa opera de arta din lume

Nafea Faa Ipoipo?, cand te vei casatori in limba tahitiana, a devenit cea mai scumpa opera de arta. Tabloul pictat de Paul Gauguin s-a vandut pentru aproape 300 de milioane de dolari. Rudolf Staechelin,.

Vanzare record: Un tablou de Gauguin a fost achizitionat cu 300 milioane dolari

Tabloul Nafea Faa Ipoipo Cand te vei casatori), pictat de francezul Paul Gauguin in 1892 si care prezinta doua fete din Tahiti, a fost vandut pentru 300 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa opera.

Un tablou de Gauguin, vandut cu 300 milioane de dolari, record pentru o opera de arta

Un tablou realizat de artistul francez Paul Gauguin, care infatiseaza doua tahitiene, a fost vandut pentru suma record de 300 milioane de dolari, devenind cea mai scumpa opera de arta vanduta vreodata, transmite BBC.

Cel mai scump tablou din istorie: tocmai ce a fost vandut pentru 300 mil. de dolari

Tabloul Nafea Faa Ipoipo Cand te vei casatori), pictat de francezul Paul Gauguin in 1892 si care prezinta doua fete din Tahiti, a fost vandut pentru 300 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa opera de arta din istorie,.

Camera foto versus telefon: Care e cea mai buna alegere

In ultimii ani, iPhone a fost cea mai buna camera de pe Flickr tocmai pentru ca este mereu acolo cand ai nevoie sa faci poza. Desi are o camera foto foarte buna, este, totusi, telefon. Merita insa achizitia unei camere fotodedicate, iar smartphone-ul sa ramana, totusi, doar smartphone? Exista aparate foto DLSR, mirrorless, compacte premium [].

GALERIE FOTO. Henri Coanda, locul 4 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

In topul aeroporturilor din Europa care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian anul trecut, Aeroportul International Henri Coanda s-a clasat pe locul patru, la categoria intre 5 si 10 milioane de pasageri, se arata in clasamentul realizat de Airports Council International-Europe.

De ce inregistreaza Romania cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. O explicatie diferita de a lui Victor Ponta

Comisia Europeana a atras atentia ca Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. Sefa reprezentantei CE in Romania, Angela Filote, a precizat ca tara noastra nu mai are decat acest an pentru a incerca sa utilizeze cat mai mult din finantarile care au venit pe perioada 2007-2013. Premierul Victor Ponta a reactionat, afirmand ca in privinta achizitiilor publice este o catastrofa nationala si cauzele sunt numeroasele contestatii depuse care blocheaza proiecte de sute de milioane de euro. Nu contestatiile reprezinta o frana in absorbtia fondurilor europene, ci, din contra, masurile luate de Guvernul actual in ultimii doi ani, scrie un cititor HotNews. ro care ne-a trimis o analiza pe aceasta situatie.

Aeroportul Henri Coanda, pe locul 4 la cea mai mare crestere de trafic aerian in 2014

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti se afla pe locul 4 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian in 2014 la categoria 5-10 milioane de pasageri, potrivit Airports Council International-Europe.

iPad-ul continua sa fie cea mai populara tableta, in ciuda vanzarilor in scadere

La aproape cinci de la lansarea primului iPad, tableta celor de la Apple continua sa fie cea mai populara din piata, chiar si cu vanzari aflate in scadere. La fel cum s-a intamplat si cu telefoanele inteligente, Apple nu a creat nici primul smartphone si nici prima tableta. Cu toate acestea, gigantul din Cupertino a [].

Apple iese in fata, in timp ce Android-ul a pierdut conducerea in cea mai importanta piata

Pentru prima oara in mai bine de trei ani, popularitatea iOS a depasit-o pe cea a Android pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Un nou studiu publicat recent de la cei de la Kantar confirma niste date destul de uimitoare vizavi de piata dispozitivelor mobile. La doar cateva zile dupa ce Apple anuntat ca a [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )