Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ivascu, despre Dinu C. Giurescu: Ne raman cartile sale, adevarate caramizi ale unei catedrale vesnic in constructie

Adevărul Adevărul,
Ivascu, despre Dinu C. Giurescu: Ne raman cartile sale, adevarate caramizi ale unei catedrale vesnic in constructie

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, George Ivascu, a amintit intr-un mesaj de viata academicianul Dinu C. Giurescu dedicata istoriei si cercetarilor stiintifice, de mostenirea sa, cartile adevarate caramizi ale unei catedrale vesnic in constructie. continuă pe Adevărul

Dinu Giurescu a murit. Ce spunea despre neajunsurile romanilor

Dinu Giurescu a murit la 91 de ani. Profesorul Dinu C. Giurescu vorbea la emisiunea Secvential, de la Antena 3, despre neajunsurile romanilor si ale Romaniei in care nu s-a schimbat nimic, unde povestea cu ne lu?.

Ecaterina Andronescu, despre moartea lui Dinu Giurescu: Ne-a aratat pana in ultima clipa cat a insemnat Romania pentru el

Dinu Giurescu a murit marti dupa-amiaza, la varsta de 91 de ani. Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce marele istoric s-a stins din viata. Nu pot sa spun buna ziua, pentru ca ziua nu.

Mesajul de condoleante al premierului Viorica Dancila la moartea istoricului Dinu Giurescu: Un mare patriot care si-a dedicat viata Romaniei

Dinu Giurescu a murit. Premierul Viorica Dancila a transmis marti un mesaj de condoleante familiei academicianului Dinu C. Giurescu. M-a intristat vestea plecarii dintre noi a istoricului si academicianului.

Adrian Ursu, reactie dupa ce Dinu Giurescu a murit

Adrian Ursu si-a exprimat regretul fata de trecerea in nefiinta a academicianului Dinu Giurescu. E un moment pe care tot timpul te rogi sa nu-l traiesti. momentul despartirii de un om care este,.

Dinu Giurescu a murit. Interviu memorabil cu marele istoric

Dinu Giurescu a murit. in urma cu ceva vreme, marele istoric oferea un interviu memorabil Antenei 3. A mai ramas foarte putin national. Obstea simte ca are o tara, ca tara ii da. La noi lucrurile sunt.

Dinu Giurescu a murit. Marele istoric avea 91 de ani

Dinu Giurescu a murit. Vom reveni cu amanunte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )