Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bacalaureat 2019, primul hop

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bacalaureat 2019, primul hop

Elevii claselor a a XII-a zi) si a XIII-a seral) au intrat oficial in febra examenului de Bacalaureat. inscrierile la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au inceput de ieri si se vor incheia vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Cursurile pentru clasele a XII-a si a XIII-a se incheie vineri, 31 mai. continuă pe Ziarul Bursa

BACALAUREAT 2019. Au inceput inscrierile pentru Bacalaureat. Calendarul examenului

Absolventii de clasa a XII-a se pot inscrie pentru sustinerea examenului incepand de luni, 27 mai, si pana vineri 31 mai 2019. Cursurile pentru clasele a XII-a si a XIII-a se inc.

Bacalaureat 2019: Elevii se pot inscrie de astazi la prima sesiune a examenului / Modele de subiecte

Bacalaureat 2019. Elevii de clasa a XII-a se pot inscrie incepand de astazi la sesiunea din vara a bacalaureatului. Probele de competente lingvistice incep luni, 3 iunie, iar probele scrise au loc in luna iulie. Ministerul Educatiei a publicat modele de subiecte pentru bacalaureat pentru fiecare disciplina la subiecte. edu. ro.

iNSCRIERI BACALAUREAT 2019. incep emotiile pentru toata lumea

INSCRIERI BACALAUREAT 2019 inscrierile la prima sesiunea a examenului de Bacalaureat incep luni si se vor incheia vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

Europarlamentare 2019. Primul incident la o sectie de votare

Sectia de votare numarul 447 din satul Torba, comuna Magherani, din judetul Mures, a fost inundata, sambata seara, in urma unei ploi torentiale, dar autoritatile considera ca procesul electoral se va.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )