Libnet.ro
UNICEF

06:45

Deschiderea Galei HOP 2019 a avut loc in pasi de dans la Constanta

Adevărul Adevărul,
Deschiderea Galei HOP 2019 a avut loc in pasi de dans la Constanta

Editia cu numarul 22 a Galei Hop 2-5 septembroe), ce poarta denumirea de ,,DansActorul ca Fenomen al Teatrului Actual, a debutat la Teatrul de Stat Constanta unde, timp de patru zile, cei 50 de tineri dansactori vor concura pentru trofeul HOP. Juriul este format din: Adrian Batista , Ioana Bogatan, Ada Lupu Hausvater, Ludmila Patlanjoglu si Liana Tugearu. continuă pe Adevărul

Caramitru si Caciuleanu, in Rostirea miscarii si Dansul vorbei in cea de-a doua seara a Galei HOP

Pe 3 in doi sau Rostirea miscarii si Dansul vorbei a fost spectacolul care i-a reunit pe Ion Caramitru si Gigi Caciuleanu in cea de-a doua seara a Galei HOP de la Constanta 2-5 septembrie). Cei doi artisti au demonstrat, in fata publicului, ca reusesc sa faca spectacol cu usurinta cu care doi prieteni buni se reintalnesc si stau la taclale.

VIDEO Fundatie: Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare deversare de excremente din ultimii 10 ani. Se stie ca nu mai reactioneaza nimeni

Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare si vizibila deversare de excremente din ultimii 10 ani, acuza Fundatia Snagov, adaugand ca acest lucru s-a intamplat si pentru ca acum) se stie ca nu mai reactioneaza nimeni.

Eurostat: 4 din 5 decese care au avut loc in Romania puteau fi evitate

Romania s-a situat pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care ar fi putut fi evitate,in 2016, cu 80,1% din total, fata de o medie de 68% in Uniunea Europeana, conform datelor publicate joi de Eurostat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )