Libnet.ro
UNICEF

09:46

Luni, 17 decembrie, Adevarul iti prezinta Viata lui Iisus Francois Mauriac

Adevărul Adevărul,
Luni, 17 decembrie, Adevarul iti prezinta Viata lui Iisus Francois Mauriac

Titlul Viata lui Iisus al cunoscutului autor francez Francois Mauriac va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul incepand de luni, 17 decembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 16,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil. continuă pe Adevărul

Concert de colinde la biserica Sf. Anastasia luni, 17 decembrie, ora 17.30

Biserica cu hramul Sfanta Mare Mucenita Anastasia din municipiul Calarasi va fi gazda unui concertul de colinde, organizat luni, 17 decembrie, incepind cu ora 17.

Prognoza meteo luni 17 decembrie: Vin doua zile de ninsori in toata tara

Meteorologii au emis, luni, o informarea meteorologica de ninsori valabila pentru toata tara pentru luni si marti. Aceasta intra in vigoare luni la ora 12:00 si expira marti la ora 12:00.

Horoscopul zilei pentru LUNI 17 DECEMBRIE. Start puternic al saptamanii!

Incepem ultima saptamana de dinaintea Craciunului si toata lumea este agitata. Ai si tu nevoie de o portie in plus de energie? Astazi o vom primi cu totii de la sextilul dintre Marte cel energic si Pluto! Marte si.

HOROSCOP 17 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii au idei fabuloase. Leii vor avea parte de schimbari

Camelia Patrascanu a prezentat luni dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 decembrie. Berbec - au opinii foarte pertinente si vor sa rezolve lucrurile foarte rapid. Nu stau la.

Adevarul Live, ora 21.00. Vladimir Voronin, despre alegerile parlamentare din 24 februarie

Liderul Partidului Comunistilor din Republica Moldova PCRM), Vladimir Voronin, este invitatul de luni, 17 decembrie, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Vorbim cu fostul presedinte al tarii despre cum vor participa comunistii in parlamentarele de la Chisinau si cine are sanse sa conduca Republica Moldova dupa 24 februarie 2019.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru fiecare zodie, 17 decembrie. Berbecii trebuie sa se sprijine pe ajutorul divin, Gemenii trebuie sa aiba incredere

Iata pentruLUNI 17 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator - Nu poti colabora la fel de bine cu cei care iti sunt alaturi, chiar daca unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele indoieli cu.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Joci un rol salvator pentru o persoana care are nevoie de sfaturile tale ca de aer. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioara - Uneori, din nimic tot iese ceva, asa cum simti si tu astazi. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioara - Desi la incepu.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu - Simti ca nu te descurci suficient de bine intr-o situatie cam tensionata in care ai intrat fara sa vrei.

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )