Libnet.ro
UNICEF

18:15

Centenarul nasterii lui Radu Beligan. M-am nascut odata cu Romania cea mare si sunt legat ombilical de ea

Adevărul Adevărul,
Centenarul nasterii lui Radu Beligan. M-am nascut odata cu Romania cea mare si sunt legat ombilical de ea

Vineri s-au implinit 100 de ani de la nasterea lui Radu Beligan, unul dintre actorii care s-au bucurat de un succes urias. in jurul sau se crease o aura ca de legenda, caci apropiindu-se de 100 de ani, nu dadea semne de oboseala, urcand in continuare pe scena. Radu Beligan parea sa fie vesnic. continuă pe Adevărul

BNR a lansat o moneda de argint, in memoria lui Radu Beligan. PRETUL la care se VINDE

Banca Nationala a Romaniei a lansat o moneda de argint in memoria actorului Radu Beligan, la implinirea a 100 de ani de la nasterea acestuia. Moneda in cauza are valoarea de zece lei si circula in.

BNR lanseaza o moneda pentru aniversarea a 100 de ani de la nasterea lui Radu Beligan

Banca Nationala a Romaniei BNR) lanseaza astazi in circuitul numismatic o moneda din argint cu tema 100 de ani de la nasterea lui Radu Beligan. Aceasta reda portretul actorului, dar si spectacole de teatru si film.

Centenarul nasterii lui Beligan

Aniversarea lui Beligan la o suta de ani de la nasterea sa, inspirata si slujita, daca am auzit eu bine, mai ales de fiica sa criticul de teatru si dramaturgul Ana-Maria Beligan, remarcabila scriitoare, venita special din Australia, unde locuieste, pentru acest eveniment, fiica prima a marelui sacru al teatrului romanesc, ultimul din trupa lui Sica Alexandrescu, fiica frumoasa si harazita intelectual ca si mama sa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )