Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Mirica si filmul sau Caini, marii castigatori ai TIFF 2016 de la Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Bogdan Mirica si filmul sau Caini, marii castigatori ai TIFF 2016 de la Cluj-Napoca

Succes monstru pentru filmul Caini, premiat si de FIPRESCI la Festivalul de la Cannes, debutul in lungmetraj al regizorului Bogdan Mirica, la Festivalul de Film Transilvania de la Cluj-Napoca. Filmul a primit, in cadrul Galei de inchidere desfasurata sambata seara la Teatrul National, Trofeul Transilvania al acestei editii. Un alt film romanesc excelent, Ultima zi al lui Gabriel Achim, a fost distins cu Premiul Zilelor Filmului Romanesc. continuă pe Adevărul

Caini, in regia lui Bogdan Mirica a castigat marele trofeu la TIFF. Sophia Loren si Madalina Ghenea, moment emotionant pe scena (FOTO, VIDEO)

Festivalul International de Film Transilvania s-a incheiat sambata seara, iar marele castigator este Bogdan Mirica, regizorul filmului Caini, potrivit Protv. Si legenda.

Caini este titlul filmului care a castigat TIFF. Filmul este regizat de Bogdan Mirica

Filmul Caini, al regizorului roman Bogdan Mirica, a fost desemnat castigatorul competitiei oficiale a TIFF, anunta Agerpres. Premiul i-a fost inmanat regizorului aseara de ministrul Culturii, Corina Suteu, in cadrul Galei de inchidere a festivalului.

Marele Premiu al TIFF. Pelicula regizorului Bogdan Mirica a impresionat deopotriva juriul si publicul

Sala Mare a Teatrului National Roman a fost neincapatoare pentru sutele de oameni care au dorit sa asiste la Gala de Premiere a TIFF.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )