Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sophia Loren si Madalina Ghenea, chimie cu publicul clujean. Carmen Galin isi face azi revenirea la TIFF Cluj-Napoca, dupa 20 de ani de tacere

Adevărul Adevărul,
Sophia Loren si Madalina Ghenea, chimie cu publicul clujean. Carmen Galin isi face azi revenirea la TIFF Cluj-Napoca, dupa 20 de ani de tacere

Ultimul weekend al celei de-a 15-a editii a Festivalului de Film Transilvania TIFF) de la Cluj-Napoca este weekendul vedetelor. Vineri a fost ziua Sophiei Loren, iar simbata vor da ochii cu publicul festivalului Madalina Ghenea si, intr-o spectaculoasa revenire, legendara actrita Carmen Galin. Loren si Galin vor fi omagiate in Gala de inchidere, iar italianca va primi premiul din mana Madalinei Ghenea. continuă pe Adevărul

Madalina Ghenea, noua Sophia Loren, ii va inmana Premiul divei italiene la Gala TIFF 2016

Actrita si top modelul Madalina Ghenea este unul dintre invitatii speciali ai Festivalului International de Film Transilvania. Comparata de presa italiana cu Sophia Loren, Madalina Ghenea o va intalni pe celebra actrita italiana in cadrul Galei de inchidere TIFF, pe 4 iunie, la Teatrul National din Cluj, unde ii va inmana Premiul pentru intreaga cariera.

Madalina Ghenea o premiaza pe Sophia Loren la Cluj

Madalina Ghenea o premiaza pe Sophia Loren la Cluj. Tanara actrita, despre care se spune ca isi doreste sa fie considerata noua Sophia Loren, va avea ocazia sa urce pe aceeasi scena alaturi de celebra vedeta a cinematografiei mondiale si sa ii inmaneze trofeul TIFF pentru intreaga cariera.

Sophia Loren pe covorul rosu al TIFF-ului. Faimoasa actrita va fi distinsa cu Premiul pentru intreaga cariera

Frumoasei actrite Sophia Loren i se va acorda sambata, 4 iunie, Premiul pentru intreaga carierala Gala de inchidere a TIFF 2016. Distinctia va fi inmanata de catre o alta actrita superba, Madalina Ghenea. Gala va incepe de la ora 21.

Hollywood-ul si Cannes-ul isi dau intalnire in weekend, la Cluj:Sophia Loren, producatorul Mad Max si noul val al regizorilor romani vin la TIFF

Zilele filmului romanesc, o intalnire cu Sophia Loren si cu Madalina Ghenea si proiectia in aer liber a celebrului Mad Max, in prezenta producatorului Iain Smith, sunt evenimentele pe care nu trebuie sa le ratati in weekend la TIFF.

VIDEO Sophia Loren admirata la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj: Sei belissima!. Cum arata diva la 81 de ani

De mult nu a avut Casa de Cultura a Studentilor din Cluj un public atat de viu precum cel care a intampinat-o astazi pe legendara Sophia Loren. Artista de 81 de ani care a jucat in peste 100 de filme si a castigat toate premiile pe care le poate obtine un actor, de la Oscar pana la Globurile de aur, s-a comportat natural, a zambit si a impartit complimente.

Sophia Loren, la Cluj: As juca intr-un film al unui regizor roman

Actrita italiana Sophia Loren a ajuns ieri la Cluj-Napoca, pentru a participa la festivalul de film TIFF. in timpul unei conferinte care a avut loc vineri, actrita a sustinut ca apreciaza cinematografia.

ştiri din Cultura

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )