Libnet.ro
UNICEF

07:30

TIFF 2015: Marin Moraru va primi premiul de excelenta (VIDEO)

Adevărul Adevărul,
TIFF 2015: Marin Moraru va primi premiul de excelenta (VIDEO)

Actorul Marin Moraru va primi premiul de excelenta la cea de-a XIV-a editie a Festivalului International de Film Transilvania TIFF), trofeul urmand sa ii fie decernat la gala de inchidere, care va avea loc, in 6 iunie, la Teatrul National din Cluj-Napoca. continuă pe Adevărul

Marin Moraru, omagiat la TIFF

Maestrul Marin Moraru, unul dintre cei mai indragiti actori romani, cu o cariera in film si teatru ce se intinde pe sase decenii, va fi distins cu Premiul de Excelenta la cea de-a 14-a editie a Festivalului International de Film Transilvania 29 mai-7 iunie). Trofeul ii va fi decernat sambata, 6 iunie, la gala de inchidere de la Teatrul National din Cluj, au anuntat organizatorii festivalului.

TIFF 2015: Actrita Nastassja Kinski va primi Premiul special pentru contributia adusa cinematografiei

Actrita Nastassja Kinski, una dintre frumusetile marelui ecran, vine pentru prima data in Romania, in iunie, ca invitat special al Festivalului International de Film Transilvania. Actrita, model si sex simbol al anilor 70-80, Nastassja Kinski a jucat in peste 60 de filme si a colaborat cu regizori precum Wim Wenders, Roman Polanski, Francis Ford Coppola sau David Lynch.

Nastassja Kinski vine in Romania, la TIFF 2015

Actrita Nastassja Kinski, una dintre frumusetile marelui ecran, vine pentru prima data in Romania, in iunie, ca invitat special al Festivalului International de Film Transilvania. Actrita, model si sex simbol.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )