Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violonistul David Garrett saluta fanii din Romania!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Violonistul David Garrett saluta fanii din Romania!

Turneul Unlimited Live, in cadrul caruia celebrul violonist David Garrett sarbatoreste zece ani de crossover alaturi de fanii din intreaga lume, include doua concerte spectaculoase in tara noastra, programate pe 21 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si pe 23 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca. Vestea despre revenirea artistului pe scenele din Romania, lansata . continuă pe Ceaşca de Cultură

MESAJ VIDEO: Violonistul David Garrett saluta fanii din Romania!

Turneul Unlimited Live, in cadrul caruia celebrul violonist David Garrett sarbatoreste zece ani de.

Primul Institut Guinot din Romania a fost deschis oficial in Bucuresti! Descopera experienta originala de frumusete pariziana!

GUINOT INSTITUT PARIS este prezent in Romania incepand de azi. In regim de franciza, primul Institut Guinot a fost lansat oficial in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor 116-122, si aduce, in premiera in tara noastra, experienta originala de beauty oferita de doctorii in frumusete Guinot.

Dana Budeanu le face praf pe miresele din Romania. Cum le-a jignit pe majoritatea (VIDEO)

De ceva vreme, Dana Budeanu a inceput un proiect vblog pe pagina sa de facebook, proiect in care cam da de pamant cu toata lumea. De curand a decis ca este momentul sa critice si o parte din traditiile nuntasilor de pe la noi. Dana Budeanu le face praf pe miresele din Romania in ultima .

ALERTA! SE DA si A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA aceasta

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie.

Simona Halep a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania. Ce s-a intamplat intre ei

Simona Halep, fostul lider WTA, a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania. Vedeta a povestit ce s-a intamplat intre ei, in studioul emisiunii Digi Sport Matinal. Simona Halep a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania Simona Halep este cunoscuta si iubita de o tara intreaga, asa ca multi oameni .

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si .

ANALIZA Tinerii adulti din Romania care locuiesc cu parintii: o perspectiva comparativa

Detaliez, in cadrul de fata, un exemplu de secventa de viata demografica prin care putem ajunge la procese socio-culturale majore al societatii romanesti. Vine din cu totul alta arie decat cea a plecarilor in strainatate. L-am intalnit, intamplator, rasfoind comunicate ale Institutului National de Statistica. De acolo am aflat, cu surprindere, ca aproape 40% dintre tinerii adulti din Romania, din intervalul de varsta 25-34 de ani, continua sa locuiasca impreuna cu cel putin unul dintre parinti rate de co-rezidenta copii-adulti cu cel putin unul dintre parinti). E mult, e putin, e bine-rau, obisnuit-neobisnuit in context european?.

Klaus Iohannis: Eu sunt garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare PSD nu vrea reforme, vrea inapoi la putere. Baronii rosii vor inapoi la banul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca el insusi este garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare pentru romani, pe fondul speculatiilor ca demiterea Guvernului Orban.

Companiile din Romania pot economisi peste 100 milioane de euro cu ajutorul solutiilor de Big Data

Companiile mari din Romania pot economisi anual peste 100 milioane de euro din bugetul de marketing, cu ajutorul solutiilor de Big Data care dezvolta modele statistice si optimizeaza cheltuielile, arata estimarile consultantilor din domeniu, publicate miercuri.

A venit iarna. Prapad pe drumurile din Romania. Unde a lovit crunt viscolul

Inca de anul trecut vremea, la nivelul intregii tari, a fost mult mai blanda fata de aceeasi perioada din anii trecuti. Suntem deja in luna februarie a anului 2020 si, in unele zone, temperaturile au ajuns si la 17 18 grade celsius, in conditiile in care nu am avut parte de ninsori, poate doar .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )