Libnet.ro
UNICEF

10:15

in aprilie, Placido Domingo Jr. concerteaza pentru prima data in Romania

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
in aprilie, Placido Domingo Jr. concerteaza pentru prima data in Romania

Data de 17 aprilie 2019 propune bucurestenilor o premiera muzicala absoluta prin concertul care va fi sustinut de un artist care mosteneste un talent muzical inconfundabil: Placido Domingo Jr. , impreuna cu alte nume importante ale scenei nationale si internationale vor evolua pe aceeasi scena, intr-un concert de gala. Incepand cu ora 20:00, spectatorii prezenti la . continuă pe Ceaşca de Cultură

in aprilie, Placido Domingo Jr. concerteaza pentru prima data in Romania

Pe 17 aprilie, propune bucurestenilor o premiera muzicala absoluta prin concertul care va fi sustinut de un artist care mosteneste un talent muzical inconfundabil: Placido Domingo Jr. , impreuna cu alte nume importante ale scenei nationale si internationale vor evolua pe aceeasi scena, intr-un concert de gala.

DOCUMENT Noi scumpiri in 2019. Cresc tarifele de cadastru, pentru prima data in 10 ani

Tarifele practicate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) vor fi majorate pentru prima data in ultimii zece ani, unele servicii, precum radierea constructiilor, urmand sa fie de doua ori mai scumpe.

Oscar 2019: Pentru prima data in ultimii 30 de ani, gala nu va avea o gazda oficiala. Declaratiile lui Kevin Hart, cel care trebuia sa prezinte evenimentul VIDEO

Academia Americana de Film a stabilit alte planuri pentru gala de decernare a Premiilor Oscar de anul acesta, dupa ce comediantul si actorul american Kevin Hart 39 de ani) a confirmat oficial ca nu va mai fi prezentatorul ceremoniei care va avea loc pe 24 februarie 2019.

Vnzarile anuale de masini au scazut n China pentru prima oara n ultimii 20 de ani

Vanzarile de masini au inregistrat prima crestere anuala din ultimele doua decenii in China, cea mai mare piata auto mondiala, informeaza BBC. Astfel, s-au vandut 22,7 milioane de masini noi, cu 6% mai putine decat in 2017. in 2005 se vindeu sub 4 milioane de masini, iar in 2008, ia putin de 7 milioane,.

MINISTRUL FRANCEZ PENTRU AFACERI EUROPENE: Romania este pregatita sa asigure presedintia Consiliului

Nathalie Loiseau, ministrul francez pentru Afaceri Europene, s-a intalnit astazi cu prim-ministrul roman, Viorica Dancila, cu care a discutat despre statul de drept si evolutiile judiciare din Romania.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )