Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avantajul de a avea cat mai multi analfabeti

Adevărul Adevărul,
Avantajul de a avea cat mai multi analfabeti

La dobandirea Independentei de Portugalia, pe 11 noiembrie 1975, Angola avea un procent de analfabeti de aproximativ 85%. Forta care a preluat puterea MPLA, Miscarea de Eliberare Nationala de inspiratie marxist-leninista, condusa de Agostinho Neto, anunta cu fanfara Campania de alfabetizare. continuă pe Adevărul

De ce vor tot mai multi medaliati la olimpiade sa studieze in universitatile din tara

Cei mai multi dintre olimpicii premiati la fazele nationale ale competitiilor la matematica si informatica din acest an intentioneaza sa studieze mai departe in tara. Aceasta optiune este o adevarata rasturnare de paradigma, pentru ca pana acum visul fiecarui olimpic era sa studieze la o universitate mare din strainatate. Acum, ei nu exclud aceasta posibilitate, insa prima optiune este ramanerea in tara.

Robert Kaplan: Interesul rusilor e sa faca Romania cat mai slaba si mai nesigura

Robert Kaplan: Interesul rusilor e sa faca Romania cat mai slaba si mai nesigura .

Kaplan: Pentru ca aveti scutul antiracheta, interesul rusilor e sa faca Romania cat mai slaba si mai nesigura

Scriitorul si analistul de politica externa american Robert Kaplan a afirmat, in emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca Rusia este interesata sa slabeasca legaturile Romaniei cu Vestul, transformand tara noastra intr-un stat cat mai.

Peste 25 de ani vom avea banci mai putine si mai specializate

Peste 25 de ani cu siguranta vor fi mai putine banci, mai specializate, iar segmentul de banci comerciale mari va fi mai bine consolidat, a spus, ieri, Sergiu Oprescu, presedintele Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), la conferinta dedicata celor 25 de ani de activitate a ARB. Domnia sa a precizat ca procesul de consolidare bancara se manifesta in Europa, dar si in alte zone ale lumii, iar tara noastra va urma, cel mai probabil, aceasta tendinta in viitor, avand in vedere numarul mare de institutii de credit si gradul inalt de fragmentare din sistemul bancar romanesc.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )