Libnet.ro
UNICEF

23:01

Ora 12.00. Dezbatere la Adevarul Live: Cum s-a facut Marea Unire

Adevărul Adevărul,
Ora 12.00. Dezbatere la Adevarul Live: Cum s-a facut Marea Unire

Cu doar sapte luni inainte de Marea Unire, Romania se gasea in cel mai greu moment din istoria sa. Cu cea mai mare parte a tarii ocupata, cu o revolutie bolsevica ce a condus la prabusirea uriasului Imperiu Rus, Romania era obligata sa accepte conditiile umilitoare impuse de Puterile Centrale si sa semneze un tratat de pace care oficializa pierderea independentei. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 12.00: Cum s-a facut Marea Unire

Cu doar sapte luni inainte de Marea Unire, Romania se gasea in cel mai greu moment din istoria sa. Cu cea mai mare parte a tarii ocupata, cu o revolutie bolsevica ce a condus la prabusirea uriasului Imperiu Rus, Romania era obligata sa accepte conditiile umilitoare impuse de Puterile Centrale si sa semneze un tratat de pace care oficializa pierderea independentei.

Adevarul Live, ora 12.00. Surprizele festivalului Electric Castle 2019

Astazi, de la ora 13. 00, Andi Vanca Head of Communications la Electric Castle) vorbeste, la Adevarul Live, despre artistii care vor urca pe scena pe 17-21 iulie la Castelul Banffy din Bontida Cluj-Napoca) in 2019, despre publicul consumator de festivaluri de muzica si detalii din culisele organizarii unui eveniment care aduna, anual, aproape 200. 000 de tineri.

Care sunt indiciile clare pe care le da endometrioza? Aflam la Adevarul Live

Boala inconjurata de tabuuri, mituri, diagnostic tardiv, tratamente ineficiente care fac boala sa recidiveze, despre care se stiu prea putine lucruri inca, extrem de dureroasa, frustranta si cronica, o boala care afecteaza in egala masura femeile si fetele in cea mai fertila perioada a vietii si la propriu, si la figurat. Despre endometrioza ne vorbeste la Adevarul Live dr. Voicu Simedrea, medic primar obstetrica-ginecologie din Timisoara.

Adevarul Live, ora 13.00:Cine poate opri razboiul total Rusia-Ucraina?

Intrebarea se pune de cativa ani si, din nenorocire, a primit doar raspunsuri diplomatice, si acele tematoare si partiale.

Adevarul Live:Cine poate opri razboiul total Rusia-Ucraina?

Intrebarea se pune de cativa ani si, din nenorocire, a primit doar raspunsuri diplomatice, si acele tematoare si partiale.

Adevarul Live: Meci urias pentru handbalul romanesc! De ce fetele au nevoie de o victorie cu Norvegia

A devenit o traditie ca luna decembrie sa fie a handbalului. Iar Cristina Neagu si colegele ei au avut pana acum doua evolutii incantatoare la Campionatul European din Franta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )