Libnet.ro
UNICEF

07:15

La startul anului universitar 2015-2016, Caravana EUB revine

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
La startul anului universitar 2015-2016, Caravana EUB revine

In ziua deschiderii noului an universitar, joi, 1 octombrie 2015, Caravana EUBva fi prezenta laFacultatea de Filosofie Splaiul Independentei, nr. 204), incepand de la ora 10:00. Caravana EUBvaintampina studentii si cadrele didactice cu productia editoriala, actualizata, a EUB din filosofie si din alte domenii socio-umane sociologie, psihologie, istorie). 20total views, 20views today. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

Liga I: Clasamentul sezonului 2015/2016. UPDATE etapa a 12-a

Liga I a ajuns in sezonul 2015/2016 la editia cu numarul 98, una in care campionatul romanesc va trece prin transformari majore. Steaua, castigatoarea ultimelor trei editii, va avea sansa sa-si apere titlul intr-un sistem cu play-off.

Mischie l-a criticat dur pe Ponta la deschiderea anului universitar: Este un plagiator consacrat

Nicolae Mischie, fostul baron al judetului Gorj, a fost invitat sa participe la deschiderea anului de invatamant la Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu, eveniment la care a participat si premierul Victor Ponta, cel care in urma cu mai bine de zece ani l-a indepartat de la sefia PSD Gorj si a judetului.

Studentii oradeni au protestat in strada impotriva plagiatului

Liderii Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentilor din Romania ANOSR), au organizat, joi, la deschiderea anului universitar 2015-2016 un protest indreptat impotriva plagiatului si subfinantarii invatamantului superior la Universitatea din Oradea. Cei 15 studenti din Senatul Universitatii din Oradea care au participat la protest au afisat la deschiderea anului universitar doua bannere cu mesajele: Oradea, universitate libera de plagiat si Universitati curate si bine finantate.

Ponta, la inceputul anului universitar: Cat timp educatia va fi obiect de disputa politica, nu vom progresa

Premierul Ponta a declarat ca atat timp cat educatia va fi doar un obiect de disputa politica, sistemul educational din Romania nu va putea progresa.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )