Libnet.ro
UNICEF

13:30

30 nume noi afirmate in teatrul din Romania in cei 30 de ani de libertate

Adevărul Adevărul,
30 nume noi afirmate in teatrul din Romania in cei 30 de ani de libertate

Aparuta la Iasi in Editura Timpul, prin preocuparea Oltitei Cintec, presedinta Aict. ro Asociatia internationala a criticilor de teatru) si a Festivalului pe care-l curatoriaza FITPTI, Festivalul International de Teatru pentru Publicul Tanar) culegerea Teatrul. ro 30 nume noi contribuie la imbogatirea informatiei cu privire la teatrul contemporan autohton, mai ales cand e vorba de a se recomanda peste hotare. continuă pe Adevărul

Cat platesc marile orase din Romania pentru luminitele de Craciun Primaria Capitalei pastreaza secretul in tara, contracte de aproape 4 milioane lei pentru firma fiicei unui fost deputat PNL

Mai este o luna pana la Craciun, iar luminitele au fost deja montate in centrul marilor orase din Romania. Dincolo de ratiunile estetice, este vorba despre o afacere banoasa, cu sume importante alocate din bugetele publice. HotNews. ro va prezinta cat platesc marile orase din tara pentru aceste activitati si la cine ajung banii.

Relatiile adolescentilor din Romania si ce spun ele despre noi: 2 din 3 adolescenti au fost martori la o scena de violenta intr-un cuplu de varsta lor

Mai mult de 25. 000 de tineri din Romania au fost consultati, direct sau prin chestionare online, despre felul in care comunica in relatii, nevoile pe care le au si asteptarile lor de la ideea de cuplu, in.

Primul parteneriat din Romania dintre un investitor institutional si cei privati pentru investitii in startup-uri IT

GapMinder Venture Partners BV si TechAngels anunta primul parteneriat din Romania dintre un investitor institutional si cei privati. in baza acestuia, GapMinder va participa in orice runda de investitii cuprinsa intre 40. 000 si 200. 000 de euro realizata de membrii TechAngels cu o suma similara, vizandu-se exclusiv startup-uri de tehnologie. La fiecare runda de investitii vor exista minim doi angel investors din zona privata.

DOCUMENT Sistemul de sanatate din Romania, cel mai sarac din UE. Spaga din spitale - un fenomen substantial

Romania aloca sistemului de sanatate cei mai putini bani din Uniunea Europeana - mai putin de jumatate din media UE - atat pe cap de locuitor, cat si ca procent din Produsul Intern Brut, arata raportul anual Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. De asemenea, raportul noteaza ca platile informale din sistemul de sanatate din Romania spaga din spitale) sunt substantiale, chiar daca amploarea fenomenului nu este in totalitate cunoscuta.

PRIMA LICITATIE PROFESIONISTA DE VINURI DIN ROMANIA O poveste de milioane la doar 50 de euro

5000 de sticle de vinuri de colectie alcatuiesc prima licitatie profesionista de vinuri din Romania. Vinuri rare, adunate in loturi ce depasesc 250 de sticle, au pretul de pornire de 10-30% din pretul pietei de vinuri romanesti si internationale.

Caz unic! in ce oras din Romania a fost desfiintata Politia Locala

Alesii locali dintr-un oras din Romania au votat in cadrul ultimei lor sedinte ca Politia locala sa fie desfiintata. in acest sens, a fost vorba despre o asa-zisa reorganizare a aparatului de specialitate al primarului, care a inclus si reorganizarea altor compartimente ce apartin de primarie. in mod surprinzator, decizia de a desfiinta Politia locala, .

VIDEO Protest la Viena fata de taierea padurilor din Romania: Save Romanian Primary Forest

Sute de oameni protesteaza vineri in fata Ministerului Mediului din Viena, fata de taierea padurilor din Romania. Organizatorii au marsaluit pe strazile capitalei Austriei cu mesajul Save Romanian Primary Forest. Ei spun ca o serie de firme austriece toaca anual milioane de arbori din Romania si ar trebui responsabilizate.

VIDEO Protest la Viena fata de taierea padurilor din Romania: Save Romanian Primary Forest

Sute de oameni protesteaza vineri in fata Ministerului Mediului din Viena, fata de taierea padurilor din Romania. Organizatorii au marsaluit pe strazile capitalei Austriei cu mesajul Save Romanian Primary Forest. Ei spun ca o serie de firme austriece toaca anual milioane de arbori din Romania si ar trebui responsabilizate.

Competitie IT pentru elevele din Romania pasionate de inteligenta artificiala

Microsoft Romania organizeaza in decembrie Alice envisions the future, Girls in AI Hackathon - un eveniment AI inteligenta artificiala) care isi propune sa ofere elevelor din Romania resursele necesare pentru a-si dezvolta abilitatile de care au nevoie pentru profesiile viitorului. Cine se poate inscrie.

ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

Toti pensionarii din Romania asteapta vesti proaspete despre pensiile lor. De curand, Klaus Iohannis a declarat ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au.

ştiri din Cultura

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )