Libnet.ro
UNICEF

15:45

Adevarul LIVE, ora 11.00: Uniunea Europeana, actiune fara precedent la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Adevarul LIVE, ora 11.00: Uniunea Europeana, actiune fara precedent la Bucuresti

Cel mai important eveniment al care se desfasoara in aceasta saptamana la Bucuresti are ca invitat de onoare Uniunea Europeana. Pentru prima data, Targul International de Carte Gaudeamus are ca invitat de onoare, nu o tara asa cum s-a obisnuit pana acum, ci Uniunea Europeana. Ce va face Uniunea Europeana la Targul de Carte Gaudeamus?. continuă pe Adevărul

Ziua Internationala a Drepturilor Copiilor, marcata la Adevarul LIVE printr-un interviu inedit, de la ora 13.00

In fiecare an, pe 20 noiembrie se celebreaza in toata lumea Ziua Internationala a Drepturilor Copiilor. Anul acesta, Adevarul LIVE s-a alaturat acestui demers, la care au participat, printre altii, sefi de stat sau personalitati ale lumii culturale sau sportive, participand la Campania kidstakeover, initiata de UNICEF.

Targul de Carte Gaudeamus: Acasa, in Europa. Uniunea Europeana este invitata acestei editii a salonului de carte

Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura va avea loc in perioada 22 - 26 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo. Evenimentul, ajuns la editia cu numarul 24, a fost initiat si este organizat anual de Radio Romania.

Targul de Carte Gaudeamus ne invita Acasa, in Europa. Uniunea Europeana este invitata acestei editii a salonului de carte

Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura, cel mai citit targ de carte, de la cel mai ascultat radio de aproape un sfert de veac, va avea loc in perioada 22 - 26 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo. Evenimentul, ajuns la editia cu numarul 24, a fost initiat si este organizat anual de Radio Romania.

Adevarul Live, ora 14.00: Nicoleta Nuca vorbeste prin muzica despre ratacirile din relatii VIDEO

Nicoleta Nuca a lansat la inceputul acestei luni cel mai recent single, Ai uitat cine esti. Artista vorbeste despre sentimentele deloc straine de departare si ratacire dintre doi parteneri care devin in timp suflete ratacitoare.

Dezbatere Historia la Adevarul Live:Cum s-au rasculat brasovenii impotriva lui Ceausescu

Cu 30 de ani in urma, un grup de muncitori din Brasov pornea pe strazile orasului intr-un protest care avea sa se transforme in prima demonstratie anticomunista si anticeausista din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )