Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cartierul Creativ din Bucuresti se muta la Madrid

Adevărul Adevărul,
Cartierul Creativ din Bucuresti se muta la Madrid

Publicul spaniol si international poate descoperi industriile creative si povestile artistilor bucuresteni ce dau personalitate Cartierului Creativ in cadrul Festivalului de Design din Madrid , desfasurat in perioada 15 februarie 31 martie. continuă pe Adevărul

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Este strigator la cer (FOTO)

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Si asta pentru ca pentru aceleasi produse platise in urma cu doi an.

O soferita din Bucuresti, amenda record la Constanta

O femeie din Bucuresti a fost amendata cu 10. 000 de lei pentru ca a intrat cu autoturismul pe plaja, in zona Trei papuci a municipiului Constanta. Politistii locali din cadrul Directiei Generale.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 12 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,35 mg/l; pH 7,66; TURBIDITATE: 0,61. S2 - CLOR LIBER 0,35 mg/l; pH.

METEO! Anuntul de ULTIM MOMENT al ANM privind vremea din Bucuresti! Vine URGIA

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmit un avertisment meteo valabil in Bucuresti, in intervalul marti, ora 15. 00 miercuri, ora 08. Meteorologii avertizeaza ca vremea va continua sa.

Un jurnalist britanic, stabilit in Romania, s-a urcat intr-un autobuz din Bucuresti. Ceva l-a scos din sarite dupa doar cateva clipe. E destul de trist

Britanicul Craig Turp, editor la Bucharest In Your Pocket, a povestit in publicatia Emerging Europe ce inseamna o calatorie cu autobuzul in Bucuresti. Nu ma intelegeti gresit, de obicei.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 11 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,36 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,37. S2 - CLOR LIBER 0,43 mg/l; pH.

Anunt important pentru pensionarii din Bucuresti

Pensionarii din Capitala vor putea solicita formularele necesare pentru a primi abonamentele de calatorie gratuite incepand de marti, informeaza STB. Totodata, pensionarii pot opta si pentru un card pentru.

Descoperire SOCANTA intr-un lac din Bucuresti! Politistii au gasit un adevarat ARSENAL

Descoperire socanta in lacul Pantelimon din Capitala. Politistii au gasit aici mai multe arme. Acestea ar fi fost aruncate in lac de suspectii unui furt dintr-o locuinta din Giurgiu. Talharii au.

Proteste ale avocatilor din Bucuresti si din 14 judete, ncepnd de astazi. Tudorel Toader: Se apropie alegerile la avocati, unii au intrat deja n campanie

Avocatii din barourile Bucuresti si din 14 judete vor declansa proteste, incepand de atazi, si vor purta banderole albe pe brat, in timp ce in capitala avocatii vor protesta pe scrarile Curtii de Apel. Ei cer, intre altele, majorarea onorariilor pentru asistenta din oficiu in dosare penale si eliminarea practicii judecatorilor ori procurorilor de cenzurare a acestor onorarii. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat spunand ca se apropie alegerile la avocati si ca unii au intrat deja in campanie, el sustinand ca solicitarile acestora sunt absolut nemotivate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )