Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania isi deschide stagiunea: dirijorul Christian Reif si pianistul Matei Varga la Sala Radio!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania isi deschide stagiunea: dirijorul Christian Reif si pianistul Matei Varga la Sala Radio!

Dupa o participare importanta in cadrul Festivalului International George Enescu, Orchestrele si Corurile Radio Romania isi redeschid - vineri, 11 octombrie 19. 00) - noua stagiune la SALA RADIO, cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania, dotata cu cea mai mare orga din sud-estul Europei. Dirijorul german CHRISTIAN REIF, aplaudat recent la pupitrul Orchestrei . continuă pe Ceaşca de Cultură

CU 262 MILIOANE EURO Romania - a sasea cea mai mare piata de asigurari property din ECE

Tara noastra este a sasea cea mai mare piata de asigurari property din Europa Centrala si de Est, cu 262 de milioane de euro, a declarat, ieri, Adrian Marin, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), citat de Agerpres.

Ciolacu: Cea mai mare calitatea a mea e de membru PSD. O sa pierd aceasta calitate cand voi merge la locul cu verdeata

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu, le-a transmis social-democratilor veniti la Romexpo ca ar trebui sa treaca peste momentul caderii guvernului si sa se concentreze pe alegerile prezidentiale. Acesta a adaugat apoi ca cea mai mare calitate a mea este de membru PSD din 1996.

Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni n-a sesizat-o. E cea mai mare de pana acum

Premierul demisionar Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni nu a sesizat-o. Trecutul ii este presarat cu astfel de erori, insa, cum aceasta a venit si pe final, astrele s-au aliniat asa incat sa dea lovitura cu adevarat pe ultima suta de metri. Viorica Dancila a facut o noua .

Dezvaluirile lui Lionel Messi - De ce a vrut sa plece din Spania, la ce echipa i-ar fi placut sa joace si care ar fi cea mai mare dezamagire pentru el

Lionel Messi 32 de ani) a acordat un amplu interviu pentru postul de radio RAC1, cu ocazia caruia a facut numeroase dezvaluiri. Argentinianul si-a asigurat fanii ca isi va incheia cariera la Barcelona, dar a povestit ca a avut un moment in care a vrut sa plece din Spania. Starul catalanilor a vorbit despre cele mai bune si cele mai proaste momente ale carierei, a ales cel mai frumos gol al sau si a spus care ar fi cea mai mare dezamagire pentru el.

Italia: Liga Nordului a decis ca strainii rezidenti in orasul Novi sa studieze dialectul local Romanii, cea mai mare comunitate

Novi, un oras administrat de mai putin de 120 de zile de un consiliu comunal alcatuit in intregime de reprezentanti ai partidului Liga Nordului creeaza Consiliul imigrantilor al carui regulament prevede, printre altele, predarea istoriei locale si a dialectului din Novi, scrie La Stampa, citat de Rador. Cea mai mare comunitate este cea a romanilor, cu 925 de rezidenti.

P Cea mai extinsa caravana de film din Romania a atras peste 44.000 de spectatori din toata tara in 2019

Dupa aproape 5 luni de calatorie, Caravana Cinemobilul si-a incheiat sezonul de activitate pentru anul acesta. Peste 44. 000 de oameni din toata tara s-au bucurat de filmele proiectate, in cadrul celei de-a cincea editii Cinemobilul - Caravana Cinematografica. A fost cel mai ambitios an de activitate de pana acum, Cinemobilul devenind cea mai extinsa caravana de film din Romania. De la mijlocul lunii mai pana in octombrie au fost organizate 88 de proiectii, cu intrare libera.

Se scumpesc vacantele in Europa: unul dintre cele mai vizitate orase introduce cea mai mare taxa turistica

Incepand de anul viitor, Amsterdam, una dintre cele mai aglomerate destinatii de vacanta din Europa, va avea cele mai mari taxe turistice din Europa. Autoritatile spera ca aceasta masura sa aduca zeci de milioane de euro la bugetul local.

Halep poate lua cea mai mare suma din istoria tenisului: Cat valoreaza Turneul Campioanelor in acest an

Avem sase dintre cele opt jucatoare calificate pentru Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie), iar ultimele doua locuri sunt disputate de trei rivale.

Procesiune impresionanta la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox la moastele Sfintei Parascheva

Procesiune impresionanta vineri dimineata la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox din Romania, la moastele Sfintei Parascheva. La ora 06. 00, racla cu moastele sfintei a fost a scoasa din interiorul Catedralei Mitropolitane si apoi asezata in baldachinul ornat cu flori. Peste 15. 000 de persoane, dupa estimarile reprezentantilor Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, asteptau sa se inchine, coada intinzandu-se deja pe o distanta de peste doi kilometri, scrie Ziarul de Iasi.

Sorina Pintea, la inaugurarea Clinicii de Mari Arsi din Timisoara: Da, este o zi istorica!

Cea mai mare clinica de arsi din Romania devine functionala. Este vorba despre spitalul din Timisoara, care va fi functional chiar de maine, insa cu doar 3 din 5 rezerve. Celalte doua vor fi functionale in.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )