Libnet.ro
UNICEF

00:06

Decoratii pentru Teatrul Evreiesc de Stat din partea Presedintelui Romaniei

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Decoratii pentru Teatrul Evreiesc de Stat din partea Presedintelui Romaniei

Aflat in plina desfasurare a celei de-a treia editii a Festivalului International de Teatru Idis TES FEST, Teatrul Evreiesc de Stat TES) a participat ieri, prin reprezentatii sai, la ceremonia de inmanare a decoratiilor conferite in luna august a acestui an, de catre Presedintele Romaniei, Klaus Werner-Iohannis, actorilor si tehnicienilor TES. Teatrul . continuă pe Ceaşca de Cultură

Plngere la Curtea Penala Internationala, contra Frantei, pentru crime mpotriva umanitatii, din cauza testelor nucleare din Polinezia

O plangere a fost depusa pe 2 octombrie la Curtea Penala Internationala CPI) impotriva Frantei pentru crime impotriva umanitatii din cauza testelor nucleare efectuate in Polinezia, a afirmat marti la ONU liderul separatist polinezian Oscar Temaru, citat de AFP si Agerpres.

Ministrul Turismului, sprijin din partea UE pentru dezvoltarea turismului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a intalnit la Bruxelles cu Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru Industrie, Antreprenoriat si IMM-uri. Preluarea Presedintiei Consiliului UE a fost principala tema abordata.

Este o obraznicie din partea lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca ar trebui sa ii fie rusine lui Liviu Dragnea sa vorbeasca despre renuntarea la pragul pentru referendum, avand in vedere ca din cauza lui oamenii nu au venit la vot.

Dintr-o lipsa de atentie din partea mamei, un bebelus era sa isi piarda patru degete! Mare grija, se poate intampla si copilului tau

Un bebelus de numai 10 saptamani era sa isi piarda patru degete de la picior din cauza faptului ca un fir de par de-al mamei s-a infasurat in jurul lor. Mama a observat problema abia dimineata, la.

Parteneriat romno - american pentru gasirea locurilor exacte din Romnia n care se presupune ca s-au prabusit sase aeronave n al Doilea Razboi Mondial

Muzeul National de Istorie a Romaniei a semnat in luna august un parteneriat cu Agentia de Evidenta Prizonieri de Razboi / Disparuti in Misiune, din cadrul Departamentului de Aparare a Guvernului Statelor Unite ale Americii, in vederea colaborarii privind efectuarea unor activitati de investigare arheologica pentru a determina locurile exacte din Romania in care se presupune ca s-au prabusit sase aeronave militare apartinand Armatei Americane, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Moldoveanul a fost gasit vinovat pentru ca a furat anafura. Barbatul din Targu Frumos a fost gasit vinovat de.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )