Libnet.ro
UNICEF

10:30

Invitatii de onoare ai Bookfest 2019: 11 autori din Marea Britanie sarbatoresc diversitatea in literatura

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Invitatii de onoare ai Bookfest 2019: 11 autori din Marea Britanie sarbatoresc diversitatea in literatura

In perioada 29 mai 2 iunie 2019, in Pavilionul B. 2 din cadrul Romexpo, va vea loc cea de-a XIV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest. Zece autori britanici contemporani si un autor roman stabilit in Marea Britanie vin la finalul lunii mai la Bucuresti, ca invitati speciali ai proiectului Marea Britanie tara . continuă pe Ceaşca de Cultură

SUA a trimis doua nave de razboi in apropierea insulelor chineze din Marea Chinei de Sud

Armata SUA a anuntat ca doua nave de razboi se afla in apropierea insulelor revendicate de statul chinez din Marea Chinei de Sud, o miscare care ar putea nemultumi Beijing-ul, intr-o perioada in care tensiunile dintre cele doua economiii sunt in crestere, scrie Reuters.

Cosmarul unei fetite de 11 ani din Botosani. Barbatul ar fi putut sa ii fie tata

O copila de doar 11 ani din Botosani a trecut prin clipe de cosmar. Cosmarul fetitei s-a petrecut in localitatea Frumusica din judetul Botosani. Aceasta a fost agresata sexual de un barbat de 42 de ani,.

Rovana Plumb: Am alocat 5 miliarde in 2019 pentru primarii din Romania pentru investitii prioritare

Primarii din Romania au la dispozitie 5 miliarde de lei in 2019 pentru investitii prioritare, in cadrulFondului de Dezvoltare si Investitii, anunta eurocandidata PSD Rovana Plumb Pe 26 mai, vor avea.

Gazele romanesti din Marea Neagra vor fi pe agenda intalnirii dintre Donald Trump si Viktor Orban din 13 mai de la Washington

Visul primului ministru al Ungariei, Viktor Orban, de a se intalni cu presedintele american, Donald Trump, se implineste. Dupa doi ani de asteptari, sperante si lobby intens, Viktor Orban este in sfarsit invitat la Casa Alba pe 13 Mai 2019. Pe agenda intalnirii se afla si subiectul securitatii energetice a Ungariei, in care un loc central il va ocupa furnizarea catre Budapesta a gazelor romanesti din Marea Neagra exploatate de ExxonMobil.

De ce vor fi gazele romanesti din Marea Neagra pe agenda intalnirii dintre Donald Trump si Viktor Orban de la Washington

Visul prim-ministrului Ungariei, Viktor Orban, de a se intalni cu presedintele american, Donald Trump, se implineste. Dupa doi ani de asteptari, sperante si lobby intens, Viktor Orban este in sfarsit invitat la Casa Alba pe 13 mai 2019. Pe agenda intalnirii se afla si subiectul securitatii energetice a Ungariei, in care un loc central il va ocupa furnizarea catre Budapesta a gazelor romanesti din Marea Neagra exploatate de ExxonMobil.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )