Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lectori din sase tari la VSLO, cel mai mare Festival de Arte Vizuale din Romania

Adevărul Adevărul,
Lectori din sase tari la VSLO, cel mai mare Festival de Arte Vizuale din Romania

Cea de-a 9-a editie a Festivalului International de Arte Vizuale VSLO va avea loc anul acesta in Vama Veche, in perioada 19-26 august si va aduce, in premiera, lectori din Grecia, Cehia, SUA, Elvetia, Norvegia si Romania, care vor sustine workshopuri si seminarii gratuite pentru participanti. continuă pe Adevărul

Vama sub lumini de Oscar. Lectori din sase tari la VSLO

Cea de-a 9-a editie a Festivalului International de Arte Vizuale VSLO va avea loc anul acesta in Vama Veche, in perioada 19-26 august si va aduce, in premiera, lectori din Grecia, Cehia, SUA, Elvetia, Norvegia si Romania, care vor sustine workshopuri si seminarii gratuite pentru participanti.

CBRE: Zona CBD din Bucuresti si zona de Centru au cel mai mare potential de dezvoltare a proiectelor de tip zgarie nori in urmatorii ani

Daca un orizont de zgarie nori este specific unor metropole ale lumii, precum New York sau Hong Kong, alte orase s-au straduit sa isi conserve o arhitectura autentica. Pentru Bucuresti insa disponibilitatea terenurilor mari a reprezentat un factor care.

Business report:Statul, cel mai generos angajator. Salariile s-au dublat n ultimii cinci ani; Afacerea cu care 2 olandezi au dat lovitura n Romnia. 70.000 de euro profit ntr-un an; Bucurestiul, capitala europeana cu a doua cea mai mare scumpire a energie

Puterea de cumparare a scazut pentru a doua luna consecutiv: situatia pe sectoare de activitate. Castigul salarial mediu brut. MApN pluseaza: Solda de trei ori mai mare pentru rezervistii voluntari. Cati bani primesc militarii chiar daca stau acasa. Cei care vor ocupa cele 3. 400 de posturi, dintre care aproximativ 380.

Sectorul pharma si cel auto sunt cele n care n Romnia ncasarea facturilor se face cu cea mai mare ntrziere (studiu)

Vestea buna despre cresterea globala vine cu o deteriorare semnificativa a termenelor de plata, potrivit studiului realizat de Euler Hermes Economic Research. Durata de incasare a creantelor DSO = days sales outstanding) a crescut cu doua zile in 2017, la 66 de zile in medie pe plan mondial, cel mai inalt nivel din 2007. in ultimii 5 ani, perioada de restituire a creantelor a fost constanta la 64 de zile. in Romania, incasarea creantelor se face cel mai greu in sectorul pharma si in cel auto, arata datele Euler Hermes.

Paguba de aproape patru ori mai mare, in urma jafului de la agentia unei banci din Baia Mare

Paguba jafului de la agebtia unei banci din Baia Mare a fost de aproape patru ori mai mare, cel putin asta reiese din informarea Parchetului de pe langa Tribunalul Baia Mare. Unul dintre cei doi autori a fost prins si este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Eurostat: Locuintele din Romania se scumpesc in ritm alert. Media anuala este mult mai mare decat cea din UE

Pretul locuintelor din Romania a crescut cu 6,6% in primul trimestru din 2018, raportat la perioada similara a anului trecut, cresterea fiind mult mai mare decat media la nivel european, atat in randul statelor membre, cat si in zona euro.

Samsung a inaugurat cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume

Unitatea de productie se afla in India Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co. a inaugurat, ieri, in India, cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume, o victorie importanta pentru programul demarat de premierul indian Narendra Modi pentru atragerea de investitori, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Sondaj CURS: Care sunt institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Scadere serioasa privind Parlamentul (FOTO)

Un sondaj de tip Omnibus realizat de catre Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS arata faptul ca pompierii, armata si biserica continua sa fie institutiile in care romanii au cea mai mare.

Samsung a inaugurat n India cea mai mare fabrica de smartphone-uri din lume

Samsung a anuntat inaugurarea in India a unei fabrici care va fi, sustine compania, cea mai mare din lume la capitolul smartphone-uri. Samsung are de 22 de ani un sit de productie la Noida, in statul Uttar Pradesh, iar extinderea anuntata acum va duce productia anuala de la 68 milioane de smartphone-uri, la 120 milioane in 2020.

Rezultate finale BAC 2018 Rata de promovare a bacalaureatului este de 69,7%, cu 2 puncte procentuale mai mare dect nainte de contestatii

Rezultatele finale de la Bacalaureat au adus o rata de promovare de 69,7%, cu doua puncte procentuale mai mare decat cea anuntata inainte de contestatii. Fata de rezultatele de anul trecut, rata de promovare a Bacalaureatului 2018 este mai mica cu 3,2 puncte procentuale. Vezi in articol cum a evoluat rata de promovare a Bacalaureatului, in ultimii 15 ani.

ştiri din Cultura

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )