Libnet.ro
UNICEF

08:45

Pelicam 2019. Care sunt primele filme confirmate in festival

Adevărul Adevărul,
Pelicam 2019. Care sunt primele filme confirmate in festival

Filme de la Marea Neagra, productii despre identitati regasite, povestile unor tineri din toata lumea pentru care protejarea planetei a devenit o prioritate si filme cu perspective ecologice invioratoare - toate se vor vedea in premiera nationala la cea de-a 8-a editiePelicam - Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni,care avea locintre 20 si 23 iunie la Tulcea. continuă pe Adevărul

[P] Primele filme confirmate la festivalul Pelicam 2019

Filme de la Marea Neagra, productii despre identitati regasite, povestile unor tineri din toata lumea pentru care protejarea planetei a devenit o prioritate si filme cu perspective ecologice invioratoare - toate se vor vedea in premiera nationala la cea de-a 8-a editie Pelicam - Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni, care va avea loc intre 20-23 iunie la Tulcea.

Angajatii penitenciarelor Aiud si Rahova protesteaza fata de regimul de munca la care sunt supusi

Angajatii din penitenciarele Aiud si Rahova organizeaza, luni, mitinguri de protest in fata celor doua inchisori, nemultumiti de regimul de munca la care sunt supusi, informeaza Sindicatul National al.

Planul de trecere la moneda euro. Care sunt criteriile pe care ar trebui sa le indeplineasca Romania pentru a trece la euro

Pentru prima data dupa multi ani, Guvernul avanseaza o data pentru adoptarea monedei euro, anul 2024. Initial trebuia sa aderam inca din anul 2019. Aceasta asumare vine intr-un document trimis Comisiei.

TAROM redeschide o ruta estivala in luna iunie. Care sunt tarifele

Compania TAROM redeschide din 18 iunie 2019 ruta estivala Satu Mare - Constanta, pretul unui zbor dus-intors pornind de la 59 de euro, cu toate taxele incluse, a transmis operatorul.

Salarii uriase pentru romani in unele domenii. Care sunt cele mai bine platite joburi

Romanii care vor sa castige peste 5. 000 de lei pe luna ar trebui sa se orienteze spre IT, industria petroliera, asigurari sau transport aerian, potrivit datelor Institutului National de Statistica. La.

Conspiratii. Codul organizatiilor secrete. Iata care sunt semnele purtate de membrii acestora

Organizatiile secrete din trecut foloseau ghiuluri, care contineau insemnele organizatiei. Acum totul s-a simplificat, membrii organizatiilor au inele cu cip. Exista si alte semne de recunoastere pe care le.

Antrenorul lui Kiki Bertens spune ca eleva sa isi face singura tactica de joc: Eu adaug cateva lucruri care sunt mai mult de detaliu

Antrenorul olandezei Kiki Bertens, Raemon Sluiter, spune ca eleva lui isi face sigura tactica inaintea unui meci si ca el intervine doar cu mici detalii. Tehnicianul a spus ca, la finala Madrid Open, cu Simona Halep, doar la prima interventie, la scorul de 2-3, in primul set, a avut de corectat ceva in jocul olandezei, apoi aceasta a stiut cum sa abordeze meciul in continuare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )