Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Festivalul de film pentru publicul tanar KINOdiseea s-a deschis cu Inima in braille. Recomandari de weekend

Adevărul Adevărul,
VIDEO Festivalul de film pentru publicul tanar KINOdiseea s-a deschis cu Inima in braille. Recomandari de weekend

Festivalul International de Film pentru publicul tanar KINOdiseea a inceput joi, 9 noiembrie, la Cinema Muzeul Taranului, cu o gala prezentata de actorul Lari Giorgescu. in cadrul deschiderii, au vorbit Mirela Retegan, Ambasador KINOdiseea pentru editia din acest an, si Daniel Mitulescu, directorul festivalului. continuă pe Adevărul

VIDEO Festivalul de film pentru publicul tanar KINOdiseea s-a deschis cu Inima in Braille. Recomandari de weekend

Festivalul International de Film pentru publicul tanar KINOdiseea a inceput joi, 9 noiembrie, la Cinema Muzeul Taranului, cu o gala prezentata de actorul Lari Giorgescu. in cadrul deschiderii, au vorbit Mirela Retegan, Ambasador KINOdiseea pentru editia din acest an, si Daniel Mitulescu, directorul festivalului.

Cel mai mare festival de film pentru publicul tanar din SE Europei, KINOdiseea, se vede la Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Cea de-a IX-a editie a Festivalului international de film pentru publicul tanar KINOdiseea va avea loc la Bucuresti, intre 9 si 15 noiembrie. Timp de sapte zile, in mai multe locuri din capitala vor fi proiectate filme pentru copii si adolescenti, vor avea loc ateliere deinitiere in cinematografie, iar copiii vor avea parte de numeroase surprize.

VIDEO Corentin Fila, actor nominalizat la Premiul Cesar, invitat la Festivalul KINOdiseea

Actorul Corentin Fila, nominalizat la Premiul Cesar pentru cel mai bun debut masculin, este unul dintre invitatii editiei a 9-a a Festivalului International de Film pentru publicul tanar KINOdiseea 9-15 noiembrie 2017).

UNIVERSITATEA CRAIOVA-SLAVIA PRAGA ONLINE STREAM TVR LIVE VIDEO. Stadion nou pentru olteni

UNIVERSITATEA CRAIOVA-SLAVIA PRAGA ONLINE STREAM TVR LIVE VIDEO Noul stadion din Craiova va fi inaugurat, vineri, cu un meci amical intre CS Universitatea - Slavia Praga, care va incepe de la ora 20,00.

VIDEO Romania candideaza pentru organizarea CM de handbal feminin tineret din 2020

Federatia Romana de Handbal a depus candidatura Romaniei pentru organizarea Campionatului Mondial feminin de tineret din 2020, decizia urmand a fi luata la finalul acestei saptamani de forul international de profil IHF), in cadrul Congresului Ordinar din Antalya, informeaza News. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )