Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pianista bulgara Plamena Mangova din nou la Bucuresti, in doua concerte simfonice si un recital

Adevărul Adevărul,
Pianista bulgara Plamena Mangova din nou la Bucuresti, in doua concerte simfonice si un recital

Pianista Plamena Mangova va interpreta Rapsodia pe o tema de Paganini pentru pian si orchestra de Serghei Rahmaninov, in concertele simfonice conduse, joi si vineri, de maestrul Horia Andreescu. Duminica, de la ora 19. 00, pianista va sustine un recital, in care va interpreta lucrari de Schubert, Liszt, Ceaikovski, Sostakovici. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic in Bucuresti. Doua case din cartierul Ferentari au luat foc

Un incendiu a izbucnit, duminica, la doua imobile situate pe strada Merisani, in cartierul Ferentari din Bucuresti, suprafata afectata fiind de 700 mp, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Nicio persoana nu a.

Presedintele BVB, din nou cu mana intinsa la stat

Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti, nu conteneste cu cererile indreptate catre statul roman, uitand ca, la noi, BVB este o entitate privata.

BNR avertizeaza din nou asupra riscurilor cu privire la Bitcoin si alte monede virtuale: Sunt active speculative, extrem de volatile si riscante!

BNR sesizeaza cresterea interesului populatiei fata de monedele virtuale, in special Bitcoin, si avertizeaza cu privire la riscurile care deriva din lipsa reglementarilor si a supravegherii monedelor virtuale. Comunicatul bancii centrale vine in.

Suceava, olimpicii romani fac, din nou, dovada valorii lor: aur si bronz la astrofizica

Doi elevi de la Colegiul National Stefan cel Mare din Suceava s-au calificat pentru lotul largit a.

Dupa 23 de ani, Romania da din nou CEA MAI BUNA jucatoare de ping pong din Europa

O romanca a reusit sa castige Top 16, turneul rezervat celor mai bune jucatoare de tenis de masa din Europa. Bernadette Szocs a castigat competitia dupa ce a invins-o cu 12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7 pe L.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe seful SPP: Isi folosea angajatii pentru a culege informatii, apoi mergea la Parchete sau instante si transmitea anumite mesaje

Liviu Dragnea a lansat, duminica seara, la Romania TV, un nou atac la adresa sefului Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu, sustinand ca aceata avea o practica foarte nociva: isi folosea angajatii pentru a culege informatii, apoi mergea la Parchete sau instante si transmitea anumite mesaje.

Baluta dorit din nou la FCSB

Meciul slab facut de FCSB in primul meci oficial din 2018 l-a determinat pe patronul Gigi Becali sa readuca in discutia publica necesitatea transferului mijlocasului Alexandru Baluta de la CSU Craiova.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )