Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vesti excelente despre concertul celui mai popular tenor al lumii, Alessandro Safina!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Vesti excelente despre concertul celui mai popular tenor al lumii, Alessandro Safina!

14 decembrie, Sala Polivalenta Cluj-Napoca. Din 1 noiembrie, ai bilete incluse in pachet promotional. Charmantul tenor italian, Alessandro Safina, ii va incanta pe spectatorii din Cluj in cadrul unui concert magic grandios ce va avea loc pe 14 decembrie la Sala Polivalenta din Cluj. in acompaniamentul unei orchestre simfonice, Alessandro Safina va interpreta . continuă pe Ceaşca de Cultură

Acesta ar putea fi cel mai popular viral din 2016

Internetul si retelele sociale sunt incarcate de clipuri care in scurt timp devin virale, dar titlul de cel mai popular viral este insa mult mai greu de atins. Lansarea online a unor clipuri poate avea consecinte surprinzatoare. in definitiv, PSY nu ar fi devenit o vedeta internationala daca nu ar fi depasit toate recordurile imaginabile [].

Motivul din spatele celui mai faimos act de auto-mutilare din istoria artei: Ce l-a determinat pe pictorul Vincent van Gogh sa isi taie o ureche

Vincent van Gogh a ramas in istoria artei, nu doar prin operele sale de o valoare uriasa, dar si printr-un faimos act de auto-mutilare ce a strans polemici si numeroase teorii despre motivatia din.

Deschiderea Veranda Mall Obor: Peste 150.000 de vizitatori au trecut pragul celui mai nou centru comercial din Capitala

Veranda Mall Obor, cel mai nou centru comercial din Bucuresti si primul din Obor, inaugurat pe 27 octombrie, a inregistrat peste 150. 000 de vizitatori in weekendul de deschidere.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )