Libnet.ro
UNICEF

07:00

Violonistul Remus Azoitei, din nou pe scena Ateneului: Radacinile mele raman romanesti

Adevărul Adevărul,
Violonistul Remus Azoitei, din nou pe scena Ateneului: Radacinile mele raman romanesti

Orchestra simfonica a Filarmonicii George Enescu, dirijata de Camil Marinescu, va interpreta joi si vineri, de la ora 19. 00, la Sala Mare a Ateneului Roman, Concertul in re major pentru vioara si orchestra, op. 35 de Piotr Ilici Ceaikovski, solist Remus Azoitei, si Simfonia nr. 5 de Adrian Iorgulescu. continuă pe Adevărul

Violonistul Remus Azoitei, de la Londra la Bucuresti: in orice recital din strainatate, cant cate o lucrare de Enescu

Solistul Remus Azoitei, singurul roman angajat vreodata de Academia Regala de Muzica din Londra, revine in fiecare an, in luna aprilie, sa cante pe scena Ateneului Roman. Joi si vineri, de la ora 19. 00, artistul va interpreta alaturi de Orchestra simfonica a Filarmonicii George Enescu, dirijata de Camil Marinescu, Concertul in re major pentru vioara si orchestra, op. 35 de Piotr Ilici Ceaikovski.

Constanta: Peste 50 de oameni au protestat din nou fata de construirea unei biserici intre blocuri

Peste 50 de oameni au protestat din nou, miercuri, fata de construirea unei biserici intre blocuri, in cartierul constantean Tomis III, ei avand discutii in contradictoriu cu zece persoane care vor ca lacasul de cult sa fie ridicat acolo. Protestatarii au anuntat ca au initiat o actiune in instanta pentru a afla, in prima faza, daca exista autorizatii pentru construirea bisericii, potrivit News. ro.

Curtea Constitutionala amana din nou Legea care interzice condamnatilor penal sa detina functii in Guvern

Curtea Constitutionala a amanat, din nou, pana in 27 aprilie, luarea unei decizii in privinta Legii 90/2001 care interzice persoanelor condamnate penal sa detina functii in Guvern, potrivit news. ro.

CCR amana din nou Legea care interzice condamnatilor penal sa detina functii in Guvern

Curtea Constitutionala a amanat, din nou, pana in 27 aprilie, luarea unei decizii in privinta Legii 90/2001 care interzice persoanelor condamnate penal sa detina functii in Guvern.

Coloana Infinitului a fost vandalizata din nou

Coloana infinitului a fost vandalizata din nou. Pe sculptura lui Constantin Brancursi au aparut noi scrijelituri, desi operele de arta sunt pazite de o firma specializata.

Guvernul Grindeanu ar putea fi remaniat din nou. Dragnea evalueaza ministrii

Guvernul Sorin Grindeanu ar putea fi remaniat din nou. Presedintele PSD Liviu Dragnea pregateste pentru saptamana viitoare o evaluare personala a membrilor cabinetului si nu este exclus ca in .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )