Libnet.ro
UNICEF

08:15

INTERVIU Marinela V. Ardelean, cel mai bun somelier din Romania: Ajung sa degust si 100 de vinuri pe zi. Asa arata unele zile din viata mea

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Marinela V. Ardelean, cel mai bun somelier din Romania: Ajung sa degust si 100 de vinuri pe zi. Asa arata unele zile din viata mea

Marinela V. Ardelean, detinatoarea titlului de cel mai bun somelier al Romaniei si un degustator de vin cunoscut la nivel mondial, vorbeste despre cum a ajuns sa ocupe o astfel de functie intr-un domeniu prea putin cunoscut in tara natala, dar si despre cum a descoperit, in 2014, calitatea vinului romanesc. continuă pe Adevărul

INTERVIU Cel mai bun somelier din Romania: Ajung sa degust si 100 de vinuri pe zi. Asa arata unele zile din viata mea

Marinela V. Ardelean, detinatoarea titlului de cel mai bun somelier al Romaniei si un degustator de vin cunoscut la nivel mondial, vorbeste despre cum a ajuns sa ocupe o astfel de functie intr-un domeniu prea putin cunoscut in tara natala, dar si despre cum a descoperit, in 2014, calitatea vinului romanesc.

Mbappe, cel mai bun fotbalist francez al anului

Atacantul Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez in 2018.

Kylian Mbappe (20 de ani, PSG), desemnat cel mai bun fotbalist francez, n 2018

Atacantul formatiei PSG Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun jucator francez, in 2018, de publicatia France Football.

Cel mai ciudat mormant din Romania. Oamenii nu s-au pus inca de acord daca reprezinta sau nu un penis in erectie

Elemente decorative care sa personalizeze piatra de mormant ca un omagiu vesnic adus celui trecut in nefiinta nu reprezinta un lucru iesit din comun. Monumente funerare care ies in evidenta se intalnesc in toate cimitirele lumii, doar ca nu rare sunt cazurile cand rudele ramase in viata au un simt al umorului iesit din comun.

Strada cu cel mai scurt nume din Romania. Cum a aparut Aleea X, drumul niciodata asfaltat din centrul Calarasiului

In Calarasi exista strada cu cel mai scurt nume din Romania. Aleea X se afla in zona scolii nr. 9 din oras si nu are mai mult de 300 de metri. Oameni gospodari locuiesc aici de mai bine de 40 de ani si spun ca dintotdeauna asa s-a numit strada.

Imagini FORMIDABILE cu Donald Tusk: Presedintele Consiliului European le-a urat cetatenilor europeni un viitor mai bun, printr-un clip care-l arata acum 22 de ani, cantand colinde poloneze (VIDEO)

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, le-a transmis cetatenilor europeni un viitor mai bun cu ocazia Craciunului, printr-un videoclip pe care l-a postat pe pagina sa de Twitter, care-l.

VIDEO Donald Tusk i colinda pe europeni, nainte de Craciun: Speram ntr-un viitor mai bun!

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a iesit la colindat, transmitandu-le cetatenilor europeni un mesaj de speranta intr-un viitor mai bun atat pentru batranul continent, cat si pentru ceilalti.

Formula 1, sportul cel mai vizionat n 2018

Formula 1 a fost si 2018 sportul cel mai vizionat din tribune, cu o medie pe grand prix de 194. 919 spectatori, in acest numar intrand atat fanii care au asistat, sambata, la sesiunile de calificari, cat si cei care au urmarit cursele din zilele de duminica.

Etna, cel mai puternic vulcan al Europei, A ERUPT! Aeroportul din Catania a fost inchis, iar autoritatile italiene sunt in stare de ALERTA MAXIMA

Muntele Etna, cel mai inalt si mai activ vulcan al Europei, a erupt, luni, expulzand o coloana uriasa de cenusa in atmosfera, astfel ca aeroportul Catania, situat pe coasta estica a Siciliei, a fost inchis,.

FIORI RECI pentru teatrul romanesc: Rodica Popescu Bitanescu, la un pas de TRAGEDIE! Cel mai cunoscut drog a fost de vina...

Rodica Popescu Bitanescu, una dintre cele mai iubite actrite din Romania, a fost la un pas de tragedie, chiar din cauza celui mai cunoscut drog, si anume cafeaua, relateaza spynews. ro. Eram intr-o.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )