Libnet.ro
UNICEF

14:30

INTERVIU Stelian Tanase: Pentru viitorul Romaniei conteaza si norocul, ca acela pe care l-am avut in 1918

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Stelian Tanase: Pentru viitorul Romaniei conteaza si norocul, ca acela pe care l-am avut in 1918

Romania abia a gasit ragaz, in ultimii 100 de ani, sa-si dezvolte economia si sa se maturizeze. E o tara fata de care e greu sa fim indulgenti, desi stim ca, dupa 1918, a trecut prin al Doilea Razboi Mondial, prin peste 40 de ani de comunism si printr-o tranzitie zbuciumata catre democratie. Weekend Adevarul pregateste o serie de interviuri despre trecutul si prezentul Romaniei. incepem cu istoricul si scriitorul Stelian Tanase. continuă pe Adevărul

INTERVIU Stelian Tanase, scriitor si istoric: Pentru viitorul Romaniei conteaza si norocul, ca acela pe care l-am avut in 1918

Romania abia a gasit ragaz, in ultimii 100 de ani, sa-si dezvolte economia si sa se maturizeze. E o tara fata de care e greu sa fim indulgenti, desi stim ca, dupa 1918, a trecut prin al Doilea Razboi Mondial, prin peste 40 de ani de comunism si printr-o tranzitie zbuciumata catre democratie. Weekend Adevarul pregateste o serie de interviuri despre trecutul si prezentul Romaniei. incepem cu istoricul si scriitorul Stelian Tanase.

Conversatii cu Regele Mihai - document istoric de exceptie, semnat de Stelian Tanase. Lansarea oficiala, pe 4 decembrie (FOTO)

Jurnalistul si scriitorul Stelian Tanase va lansa pe 4 decembrie volumul document Conversatii cu Regele Mihai. Aparuta pentru a marca un an de la trecerea in nefiinta a regelui, cartea este rezultatul.

Viitorul Romaniei in Europa: cateva concluzii in pragul Presedintiei si un mic indrumar

In cele ce urmeaza voi prezenta cateva concluzii personale asupra contextului in care au avut loc ultimele turbulente rezultate din intrarea Romaniei in contrasens cu Bruxelles-ul, precum si asupra felului in care putem iesi din aceasta postura extrem de periculoasa.

ştiri din Cultura

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )