Libnet.ro
UNICEF

14:45

Papa Francisc, citat de La Repubblica: Iadul nu exista. Vaticanul respinge ferm afirmatia si critica autorul interviului cu suvernaul pontif

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc, citat de La Repubblica: Iadul nu exista. Vaticanul respinge ferm afirmatia si critica autorul interviului cu suvernaul pontif

Papa Francisc a declarat, joi, intr-un interviu pentru un ziar italian, ca Iadul nu exista. Vaticanul a negat afirmatia si a acuzat publicatia ca nu a lucrat cu buna credinta. continuă pe Adevărul

Papa Francisc, marturisire inedita in Saptamana Mare dinaintea Pastelui catolic

Intr-un interviu acordat presei italiene in Saptamana Mare dinaintea Pastelui catolic, Papa Francisc spune ca Iadul nu exista ceea ce exista este disparitia sufletelor pacatoase, citeaza Agerpres.

Papa Francisc, interviu controversat in Saptamana Mare. Iadul nu exista. Ori te iarta Dumnezeu, ori dispari de tot. Vaticanul neaga vehement autenticitatea declaratiilor Suveranului Pontif

Suveranul Pontif ar fi facut declaratii controversate, chiar in Saptamana Mare. Cotidianul italian La Repubblica a publicat joi un material despre care pretinde ca este un interviu cu Papa Francisc, realizat.

Iadul nu exista declaratia lui Papa Francisc pe care Biserica vrea s-o uiti

Papa Francisc nu s-a ferit, pana acum, de declaratii cel putin radicale. S-a aratat deschis catre minoritatile sexuale si a vrut sa schimbe putin Biserica Catolica. Ultima declaratie putea produce o destabilizare serioasa in Biserica. De la inaltimea functiei sale, intr-un interviu pentru un ziar italian, el si-a permis sa spuna ce crede despre viata [].

Vatican, Papa Francisc ii transmite felicitari de Pasti predecesorului sau, Papa Benedict al XVI-lea

Papa Francisc l-a vizitat pe predecesorul sau papa emerit Benedict al o XVI-lea, care s-a retras la .

PASTE 2018. Papa Francisc nu a negat niciodata existenta Iadului

Sfantul Scaun a declarat joi ca presupusul interviu dintre Papa Francisc si un jurnalist italian, in care se spune ca Papa ar fi negat existenta iadului, nu trebuie considerat o redare exacta a.

Boala grava de care sufera Papa Francisc. Nu mai percepi realitatea foarte bine

Papa Francisc a dezvaluit joi ca sufera de cataracta si ca ar urma sa fie operat anul viitor, relateaza Reuters. in timpul unei vizite la o inchisoare din Roma, Francisc, in varsta de 81 de ani, a discuta.

Papa Francisc, ingrijorare pentru sanatatea sa. Ce a anuntat Suveranul Pontif pentru anul viitor

Papa Francisc a dezvaluit ca sufera de cataracta si ca ar urma sa fie operat anul viitor, relateaza .

Papa Francisc a anuntat ca va suferi o operatie la ochi in 2019: La varsta mea, apare cataracta si nu vezi prea bine

Desi are vederi largi in problemele sociale si religioase, Papa Francisc nu mai vede bine din cauza cataractei. A anuntat ca va avea o operatie de corectare a vederii la anul.

Papa Francisc a spalat picioarele unor detinuti non-catolici, conform ritualului din Joia Mare

Papa Francisc, aparator al cauzei persoanelor aflate in inchisori, a oficiat o slujba in Joia Mare, .

Papa Francisc, mesaj clar pentru credinciosi: Nu mancati miel de Pasti!

Papa Francisc a afirmat raspicat ca sacrificarea mieilor de Pastinu are nicio baza in traditia crestina, iar credinciosii nu ar trebui sa manance carne de miel cu ocazia acestei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )