Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Zece ani de la moartea lui Stefan Iordache. Ultimul interviu al marelui actor, supranumit si Printul negru

Adevărul Adevărul,
VIDEO Zece ani de la moartea lui Stefan Iordache. Ultimul interviu al marelui actor, supranumit si Printul negru

Sunt 10 ani de cand actorul Stefan Iordache, care a murit pe 14 septembrie 2008, la varsta de 67 de ani, nu mai este cu noi. 10 ani de tristete, 10 ani care au trecut ca o clipa. TVR va transminte, in acest weekend, spectacolul Printul negru si un portret al marelui actor, In memoriam pe TVR International, TVR Moldova si TVR 3. continuă pe Adevărul

Coruptie: Zece ani de nchisoare pentru un fost presedinte al Salvadorului

Ex-presedintele salvadorian Elias Antonio Saca a fost condamnat miercuri la zece ani de inchisoare si la rambursarea sumei de 260,7 milioane de dolari, dintr-un total de 301 milioane deturnate pe timpul cat a fost la putere intre 2004 si 2009, transmite AFP.

Caru' cu vedete: Oana Pellea revine dupa zece ani ntr-un serial; Prima imagine cu Antonia dupace s-a spus caar fi din nou nsarcinata; Kendall Jenner, cu sfrcurile la vedere n Paris! S-a vazut tot prin rochia transparenta

Cum isi mentine silueta Alina Eremia dupa ce a reusit sa slabeasca peste 10 kilograme. Alina Eremia are un stil de viata destul de. Cristi Borcea devine din nou tata! S-a casatorit astazi cu Valentina Pelinel. Valentina Pelinel, 37 de ani, este insarcinata cu gemeni.

VIDEO Dupa ani de tacere, autoritatile iau o decizie. Ce se va ntmpla cu blocurile contruite ilegal de Ilie Ionita

Dupa ani de zile in care dezvoltatorul Ilie Ionita a facut legea imobiliara in sectorul 5 al capitalei, autoritatile par ca se trezesc si fac un pas inainte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )