Libnet.ro
UNICEF

01:05

Festivalul National de Teatru, prezentat la Adevarul live VIDEO

Adevărul Adevărul,
Festivalul National de Teatru, prezentat la Adevarul live VIDEO

Pentru al treilea an consecutiv, Festivalul National de Teatru si Adevarul continua seria interviurilor FNT de la Adevarul live. Mari personalitati teatrale, implicate in editia a 26-a a Festivalului, vor putea fi urmarite in perioada 17 28 octombrie, de luni pana vineri, intre orele 11. 00 si 14. continuă pe Adevărul

INTERVIURILE FNT Ilona Brezoianu si Lia Bugnar, fetele din curcubeu, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Incepand de astazi si pana pe 31 octombrie, Adevarul Live prezinta, de luni pana vineri, de la orele 11 si 14, Interviurile FNT, o serie de intalniri speciale cu importanti oameni de teatru, in preambulul Festivalului National de Teatru 21-30 octombrie), cel mai important eveniment dedicat teatrului romanesc.

ANIVERSARE Dirijorul Horia Andreescu, de la ora 15.30, la Adevarul Live. Artistul implineste 70 de ani pe 18 octombrie

Pe 18 octombrie, dirijorul Horia Andreescu implineste 70 de ani. Artistul se va afla, de la ora 15. 30, in studioul Adevarul Live, pentru a vorbi despre prestigioasa sa cariera. Filarmonica George Enescu il aniverseaza pe dirijorul permanent al institutiei, prin doua concerte aniversare Horia Andreescu 70: joi si vineri, pe 20 si 21 octombrie, de la ora 19. in program: Suita nr. 2, de Enescu si Simfonia nr. 9, de Beethoven.

INTERVIURILE FNT Actrita Cerasela Iosifescu, despre Obsesiile unei bipolare, de la ora 14.00, la Adevarul Live

Pe 21 si 24 octombrie, de la orele 20. 00 si, respectiv, 22. 00, la ARCUB Hanul Gabroveni, actrita Cerasela Iosifescu va juca in spectacolul Obsesii, in regia lui Yannis Paraskevopoulos, in cadrul Festivalului National de Teatru FNT). Cerasela Iosifescu se va afla de la ora 14. 00,n studioul Adevarul Live, pentru a vorbi despre personajul pe care il interpreteaza in spectacol.

Accident vestimentar al unei superbe artiste: Sanii i-au iesit din bluza in timpul unui spectacol live (VIDEO NECENZURAT)

Cantareata argentiniana Laura Miller a trecut printr-un moment mai mult decat rusinos in timpul unui spectacol live. in timp ce canta si dansa pe una din piesele sale, unul dintre.

Accident vestimentar al unei superbe artiste: Sanii i-au iesit din bluza in timpul unui spectacol live (VIDEO)

Cantareata argentiniana Laura Miller a trecut printr-un moment mai mult decat rusinos in timpul unui spectacol live. in timp ce canta si dansa pe una din piesele sale, unul dintre.

Adevarul Live, ora 15.00.Ucraina sub semnul intrebarii

In imediata noastra proximitate este deschisa, ramane deschisa, una dintre zonele de tensiune cele mai primejdioase ale planetei. Ea poate evolua oricand intr-un conflict deschis de amploare care, prin extensie, sa dea foc intregii regiuni si, in consecinta, sa puna in primejdie pacea continentului noastru si chiar a lumii intregi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )