Libnet.ro
UNICEF

19:32

Interviurile FNT - Mihai Malaimare vine in studioul Adevarul Live, de la ora 13:00

Adevărul Adevărul,
Interviurile FNT - Mihai Malaimare vine in studioul Adevarul Live, de la ora 13:00

Actorul Mihai Malaimare este cel de-al treilea invitat al Interviurilor FNT, in studioul Adevarul Live. Director al Teatrului Mascasi actor binecunoscut publicului pentru numeroase roluri in teatru si televiziune, Mihai Malaimare vine sa povesteasca despre Actorul, spectacolul in care joaca pe 30 octombrie, in cadrul FNT, dar si despre teatrul non-verbal, despre masti si roluri. continuă pe Adevărul

Interviurile FNT: Razvan Mazilu vine la Adevarul Live, de la ora 12.00

Coregraful Razvan Mazilu si dirijorul Gabriel Bebeselea sunt invitati la Adevarul Live de la ora 12:00. Cei doi vin sa povesteasca despre spectacolul West Side Story, care se va juca pe 25 si 26 octombrie, in cadrul Festivalului National de Teatru, dar si despre soarta teatrului-dans in Romania.

Interviurile FNT: Razvan Mazilu vine la Adevarul Live, de la ora 14.00

Coregraful Razvan Mazilu si dirijorul Gabriel Bebeselea sunt invitati la Adevarul Live de la ora 14:00. Cei doi vin sa povesteasca despre spectacolul West Side Story, care se va juca pe 25 si 26 octombrie, in cadrul Festivalului National de Teatru, dar si despre soarta teatrului-dans in Romania.

Maia Morgenstern vorbeste despre Festivalul National de Teatru. Actritaeste invitata, de la ora 12.00, la Adevarul Live

Actrita Maia Morgenstern, director al teatrului Evreiesc de Stat, va fi in studioul Adevarul Live, de la ora 12. Adevarul va prezenta Festivalul National de Teatru, care se va desfasura intre 24 octombrie si 2 noiembrie.

Maia Morgenstern, la Adevarul Live: Mazl-Tov inseamna noroc, in idis. Vom aduce noroc in Festivalul National de Teatru

Actrita Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, va fi in studioul Adevarul Live, de la ora 12. Adevarul va prezenta Festivalul National de Teatru, care se va desfasura intre 24 octombrie si 2 noiembrie.

Adevarul LIVE, ora 11.00: Analiza sondajului care ii arata pe Ponta si Iohannis fara emotii in finala prezidentiala

Remus Stefureac, director INSCOP Reasearch, vine la Adevarul Live pentru a comenta datele din sondajul publicat azi de Adevarul.

Adevarul Live, ora 11.00: Ce efect are in sondaje deconspirarea lui Victor Ponta ca fost ofiter SIE?

Darie Cristea, director de cercetare al INSCOP Research, vine la Adevarul LIVE, de la ora 11. 00, pentru a explica posibilul efect in sondaje al dezvaluirii pe care Traian Basescu a facut-o aseara despre apartenenta lui Victor Ponta la Serviciul de Informatii Externe.

Adevarul Live, ora 12.00. Elena Udrea vine la confruntarea cu bloggerii

Candidatul PMP, Elena Udrea, vine vineri, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live pentru confruntarea cu bloggerii Adevarul.

Adevarul Live, ora 14.00. Invitatie la zbor cu motodeltaplanul, acrobatii aviatice si senzatii tari

Astazi, de la ora 14, in platoul Adevarul Live, invitat este Marius Armanu, pilot constructor, care vine sa ne vorbeasca despre zborul cu motodeltaplanul, senzatiile experimentate in aer, evolutii acrobatice, aviatie si proiectul sau de suflet: o aeronava YR-6105.

Adevarul Live, ora 14.00: Klaus Iohannis, in confruntarea cu bloggerii

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, vine miercuri la Adevarul Live, de la ora 14. 00, unde va raspunde intrebarilor venite din partea bloggerilor adevarul. ro.

Adevarul live, ora 15.00: Despre Nexus 6 si Nexus 9, cele mai noi gadgeturi cu ADN Google

Google a lansat, miercuri seara, tableta Nexus 9 si smartphone-ul Nexus 6. in cadrul emisiunii Adevarul live de la ora 15. 00, jurnalistii adevarul. ro si playtech. ro dezbat cele doua gadgeturi care poarta sigla Google.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3263 seconds )