Libnet.ro
UNICEF

11:15

BACALAUREAT 2020 Competentele se echivaleaza pana pe 17 iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BACALAUREAT 2020 Competentele se echivaleaza pana pe 17 iunie

Absolventii au inceput probele examenului de Bacalaureat chiar daca nu este nevoie de prezenta lor nici online si nici offline. Comisiile de Bacalaureat de echivalare si recunoastere a competentelor lingvistice si digitale din unitatile de invatamant liceal au inceput calcularea mediilor candidatilor si asigura echivalarearecunoasterea nivelurilor de competenta la probele de profil, potrivit metodologiei aprobate prin ordin al ministrului Educatiei. Aceasta etapa a examenului se va incheia pe 17 iunie. continuă pe Ziarul Bursa

Bacalaureat 2020: Ultima zi in care candidatii se pot inscrie la examen

Miercuri, 10 iunie, este ultima zi in care elevii clasei a XII-a se pot inscrie pentru sustinerea examenului de bacalaureat 2020, care in acest an va avea loc in conditii speciale din cauza pandemiei de COVID-19. Prima proba scrisa se va desfasura in 22 iunie, iar rezultatele finale vor fi anuntate in 5 iulie.

Corectarea lucrarilor la Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020 se va face in sistem incrucisat, in alte judete

Lucrarile elevilor care vor sustine anul acesta examenele nationale vor ficorectate in sistem incrucisat in alte judete, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie pentru edupedu. ro. Aceasta.

CAPACITATE 2020. Evaluarea Nationala debuteaza la 15 iunie cu prima proba scrisa, sub amenintarea COVID-19

Dupa o pregatire in salile de clasa timp de doua saptamani, circa 180. 000 de absolventi de clasa a VIII-a sustin luni, 15 iunie, prima proba a examenului de admitere la liceu cea de Limba si literatura romana.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )