Libnet.ro
UNICEF

17:15

ECATERINA ANDRONESCU: Cererea de locuri in scolile profesionale este dubla in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ECATERINA ANDRONESCU: Cererea de locuri in scolile profesionale este dubla in acest an

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a declarat ieri, la Deva, ca solicitarile mediului economic pentru locurile in scolile profesionale s-a dublat, motiv pentru care in structura anului scolar viitor au fost cuprinse 60 de mii de locuri la aceasta forma de invatamant. continuă pe Ziarul Bursa

Ecaterina Andronescu, anunt despre scolile profesionale

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a declarat joi, la Deva, ca solicitarile mediului economic pentru locurile in scolile profesionale s-a dublat, motiv pentru care in structura anului scolar.

Ecaterina Andronescu, despre cifrele de scolarizare pentru anul viitor: S-au facut reglaje intre scoala profesionala si invatamantul liceal

Toti elevii inmatriculati in clasa a VIII-a, in anul scolar 2018-2019, vor avea locuri in scolile profesionale, in liceele tehnologice, vocationale si teoretice, a declarat, marti, ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu, facand referire la la cifrele de scolarizare pentru anul viitor. Ministrul a precizat ca s-au facut reglaje intre scoala profesionala si invatamantul liceal.

Andronescu: incercam sa gasim solutii sa nu mai trecem dincolo de 25 de elevi in clasa / Se vor dubla locurile la scolile profesionale

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat luni la Realitatea TV ca o masura necesara in sistemul romanesc de invatamant este ca numarul de elevi sa nu mai depaseasca 25.

Ministrul Educatiei a anuntat o noua schimbare in sistem! Ecaterina Andronescu: Scolile din Romania se depopuleaza, este o realitate trista...

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a anuntat, luni seara, ca o masura pe care vrea sa o ia, dupa aprobarea cifrei de scolarizare pentru anul viitor, este limitarea numarului de elevi dintr-o clasa la 25.

Ministrul Ecaterina Andronescu reduce numarul de locuri la liceu cu 30.000

Incurcate sunt calculele doamnei Ecaterina Andronescu! Nu mai stii ce sa intelegi din toate ideile, propunerile, reformele avansate de catre domnia sa. Cel mai recent caz, planul de scolarizare pentru clasa a IX-a liceu si scoala profesionala, a fost modificat dupa ce abia aparuse pe site, si urmeaza sa fie adoptat in sedinta de guvern, posibil chiar saptamana aceasta, pentru ca suntem deja in intarziere cu acest act normativ.

Ecaterina Andronescu, despre olimpicul decedat: Este un moment greu, care ne afecteaza

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, s-a aratat vadit afectata, joi, la Deva, de moartea accidentala a elevului de 13 ani, din Galati, care venise in judetul Hunedoara pentru a lua parte la.

Noi programe pentru reforma scolara. Ecaterina Andronescu:De ce sa nu folosim internetul in predarea lectiilor?

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, face declaratii cu privire la noi programe pentru reforma scolara. Fara indoiala, spunea un mare specialist in Educatie, creativitatea este cel mai de.

Ecaterina Andronescu: Clasa pregatitoare devine clasa I, iar clasele vor avea doar cate 25 de elevi

De anul viitor clasele nu vor putea avea mai mult de 25 deelevi, potrivit unei declaratii facute de catre Ecaterina Andronescu, la Realitatea. net.

Guvernul ia masuri pentru rezolvarea crizei fortei de munca: In scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile pe care Guvernul le are in vedere pentru rezolvarea crizei de forta.

Ministrul Muncii: in scolar 2019-2020 vor fi 70.000 de locuri pe foarte multe meserii, in scolile profesionale(VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat marti, in cadrul emisiunii Se intampla acum ca Guvernul are in vedere reinfiintarea scolilor profesionale, iar incepand din anul scolar 2019-2020, vor fi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )