Libnet.ro
UNICEF

01:05

EDUCATIE SI DISTANTARE SOCIALA Clasele supraaglomerate devin istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EDUCATIE SI DISTANTARE SOCIALA Clasele supraaglomerate devin istorie

Procesul de invatamant se va desfasura diferit fata de ceea ce era cunoscut pana acum, chiar si dupa trecerea pandemiei. continuă pe Ziarul Bursa

Terasele si plajele se deschid de la 1 iunie, dar inca nu exista normele. Virgil Popescu: Astazi le publicam. Nu vor fi impuse prea multe conditii, cu exceptia celor de distantare sociala

Terasele si plajele se deschid de la 1 iunie, dar inca nu au fost publicate normele. Virgil Popescu: Astazi le publicam. Nu vor fi impuse prea multe conditii, cu exceptia celor de distantare sociala.

Coronavirus: Coreea de Sud reintroduce masuri stricte de distantare sociala dupa o noua crestere a numarului zilnic de cazuri

Oficialii din Coreea de Sud au reintrodus masuri stricte de distantare sociala in zona metropolitana Seul, dupa ce joi tara a raportat 79 de noi cazuri de coronavirus, cel mai mare bilant din ultimele doua saptamani, relateaza Reuters si Guardian.

Coreea de Sud ar putea sa reintroduca reguli de distantare sociala dupa o crestere a numarului de infectari cu COVID-19

Regulile de distantare sociala vor fi reintroduse in Coreea de Sud dupa aparitia unui nou val de infectari cu COVID-19, la scurt timp dupa ce mai multe restrictii au fost relaxate incepand cu luna aprilie, a de.

Un mester pantofar din Cluj a inventat pantofii de distantare sociala. Masurile incep de la numarul 70 VIDEO

Grigore Lup, un mester pantofar din Cluj, a inventat pantofii de distantare sociala. Marimea pantofilor incepe de la numarul 70, iar pretul este in jur de 500 de lei.

COVID-19: Germania anunta prelungirea masurilor de distantare sociala pana pe 29 iunie

Germania a extins, marti, masurile de distantare sociala pana la 29 iunie, ca parte a eforturilor de a restrictiona raspandirea coronavirusului, potrivit unui acord intre guvernul federal si autoritatile.

VIDEO Pantofi de distantare sociala, conceputi de un atelier din Cluj

Un atelier de pantofi din Cluj-Napoca s-a adaptat crizei COVID-19, in care una dintre principalele reguli pentru toti este cea a pastrarii unei distante fata de cei din jur, si a conceput pantofii de distantare sociala, scrie Dejeanul. ro.

Germania prelungeste restrictiile de distantare sociala pana pe 29 iunie

Guvernul german a anuntat extinderea restrictiilor actuale de distantare sociala pana pe 29 iunie. Decizia vine pe fondul dezbaterilor si presiunilor cu privire la inceperea sezonului turistic.

Pantofi de Distantare Sociala, noua colectie lansata de un atelier de incaltaminte de la Cluj

Un atelier de incaltaminte din Cluj-Napoca a lansat o colectie mai putin obisnuita de incaltaminte: Pantofi de Distantare Sociala. Noile modele au fot realizate in contextul pandemiei de coronavirus.

Coreea de Sud ar putea reimpune masurile de distantare sociala

Autoritatile din Coreea de Sud au avertizat ca ar putea reimpune masuri stricte privind distantarea sociala dupa ce in tara a fost inregistrata o crestere a numarului de contaminari cu noul coronavirus.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )