Libnet.ro
UNICEF

06:15

Lumea culturala il plange pe istoricul Neagu Djuvara. Academicianul Ioan-Aurel Pop: Era mai mare decat secolul trecut

Adevărul Adevărul,
Lumea culturala il plange pe istoricul Neagu Djuvara. Academicianul Ioan-Aurel Pop: Era mai mare decat secolul trecut

Istoricul Neagu Djuvara s-a stins din viata la varsta de 101 ani. Mai multe personalitati ale lumii culturale au deplans pierderea celui mai indemanatic scriitor al minusculei noastre istorii, dupa cum il descria filosoful Mihai Sora. continuă pe Adevărul

A murit istoricul Neagu Djuvara

ACTUALIZARE 20:50 Ministrul Culturii, despre Neagu Djuvara: Numele lui a devenit sinonim cu meticulozitatea si staruinta Lucian Romascanu, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, spune despre istoricul Neagu Djuvara ca a fost un titan a carui viata se suprapune istoriei Romaniei moderne. ---------- Istoricul Neagu Djuvara a murit astazi, la varsta de 101 ani. Istoric, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Neagu Djuvara s-a nascut la 18 august 1916, la Bucuresti, intr-o familie aristocrata de origine aromana.

ULTIMA ORA Istoricul Neagu Djuvara a murit la varsta de 101 ani

Istoricul Neagu Djuvara a murit joi, la varsta de 101 ani. Unul dintre cei mai importanti istorici romani ai secolului XX, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Neagu Djuvara se nascuse la 18 august 1916, la Bucuresti, intr-o familie aristocrata de origine aromana. In perioada comunista, Neagu Djuvara si-a petrecut zeci de ani in exil, el revenind in tara dupa decembrie 1989.

Istoricul Neagu Djuvara a murit la varsta de 101 ani

Istoricul Neagu Djuvara a murit, joi, la varsta de 101 ani. Unul dintre cei mai importanti istorici romani ai secolului XX, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Neagu Djuvara s-a nascut la 18 august 1916, la Bucuresti, intr-o familie aristocrata de origine aromana. In perioada comunista, Neagu Djuvara si-a petrecut zeci de ani in exil, el revenind in tara dupa decembrie 1989.

A murit istoricul Neagu Djuvara

Istoricul Neagu Djuvara a murit joi, la varsta de 101 ani. Istoric, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Neagu Djuvara s-a nascut la 18 august 1916, la Bucuresti, intr-o familie aristocrata de origine aromana.

Interviu impresionant cu istoricul Neagu Djuvara: E clar ca am nimerit in cea mai proasta perioada pentru mine, in sensul ca m-am nascut in timpul unui prim razboi

Intr-un interviu acordat Jurnalul National, in anul 2009, istoricul Neagu Djuvara a vorbit despre viata si despre familie. Istoricul a vorbit despre cum si-o aminteste pe mama sa. A fost o.

A MURIT istoricul Neagu Djuvara

Istoricul Neagu Djuvara a murit joi, la varsta de 101 ani. Istoric, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Djuvara a fost una dintre cele mai indragite personalitati culturale ale.

A MURIT istoricul Neagu Djuvara (VIDEO)

Istoricul Neagu Djuvara a murit joi, la varsta de 101 ani. Istoric, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Djuvara a fost una dintre cele mai indragite personalitati culturale ale.

Istoricul Neagu Djuvara a murit la varsta de 101 ani

Istoricul Neagu Djuvara a murit joi, la varsta de 101 ani. Istoric, diplomat, filozof, jurnalist si romancier, Neagu Djuvara se nascuse la 18 august 1916, la Bucuresti, intr-o familie aristocrata de origine aromana, potrivit Hotnews .

Istoricul Neagu Djuvara a incetat din viata. Ce declara el in ultimul interviu pentru Romania libera

Istoricul Neagu Djuvara s-a stins din viata joi la varsta de 101 ani, dupa o activitate neincetata i.

Neagu Djuvara a murit. in 2016, spunea: Am vazut tineri care, cand n-au mai avut scopuri, au imbatranit brusc

Istoricul si filosoful Neagu Djuvara a murit la varsta de 101 ani, informeaza Televiziunea Romana. Unul dintre cei mai expresivi urmasi ai aristocratiei romanesti, Djuvara a fost una dintre personalitatile postdecembriste care a vorbit cel mai mult, mai bine si cu patos autentic despre Romania si blazonul ei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )